maanantai 1. marraskuuta 2010

Lokakuun shoppailut

R: Lokakuussa piti shoppailla vähän, mutta oho, taas meni melkeen 200 euroa. Syytän suuresta summasta kuun alussa tullutta palkkaa, joka oli isompi kun odotin..

vaatteet 139,95e

kengät 29e


laukut 0e


asusteet 4,85e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms.3,8e

 
Photobucket

Tässä kuussa huomattavasti eniten rahaa kului vaatteisiin. Koruihin, kosmetiikkaan ja sellaiseen ei mennyt melkeen yhtään rahaa, kiitos Glitterin lahjakortin ja Avonin. Ja yhdet kengätkin tuli taas tämän kuun saldoon, vaikka ostin ne jo syyskuussa, sillä maksoin henkkamaukan laskun tässä kuussa. Vähänkö muuten se lasku on petollinen, sinne kertyy niin huomaamattomasti maksettavaa kun se tulee aina silleen vähän jäljessä.. Viime kuun tilinpäätöksessä sanoin että pitäisi se kirppispöytä varata, mutta se vähän jäi muutto-, sisustus- ja opiskelukiireiden takia. Tässä kuussa lupaan ottaa sen. Salolaiset hei, kandeeko ottaa suurkirppikseltä vai radiokirppikseltä? Viimeksi meillä oli pöytä suurkirppiksellä ja se oli ehkä pieni pettymys..

Hauskaa marraskuun alkua kaikille, tajusin just että kuukauden päästä saa avata ekan luukun joulukalenterista, jee! 

3 kommenttia:

 1. I love that necklace xxx

  www.fashiondevotion.com

  VastaaPoista
 2. hui mä en kyllä usklataisi laskea paljon mulla menee rahaa eri juttuihin... Vaikka kyllähän sitä on jonkinmoinen aavistus kuitenkin, eihän sitä nyt ihan sokkona shoppaile :D

  VastaaPoista
 3. Natasha: me too :)

  Nadja: Mun mielestä on kiva tietää paljon suunnilleen menee aina.. Loppuvuodesta pitää laskea koko vuoden saldo, varmaan aika kamalaa katsottavaa.

  VastaaPoista