perjantai 19. marraskuuta 2010

Lashes?

Photobucket
kuva täältä

R: Auttakaa minua! Olen päättänyt että otan ripsenpidennykset, mutta en tiedä otanko Perfect Silk Lashes vai Xtreme Lashes pidennykset? Kokemuksia? Salossa yksi tuttu tekee noita Perfect Silk Lashes ripsiä, siksi oon kallistumassa niihin, mutta haluaisin kuulla kokemuksia ennen kun päätän mitään..

Nyt pitää alkaa valmistautumaan toiseksi viimeiseen työyöhön, 6 päivän työputki on pian onneksi takana. Sitten onkin pari vapaata töistä, eli tenttiin lukemista. Vähän muuten harmittaa kun kaverit menee tänään katsomaan Cheekiä ja mä joudun töihin, yhyyy.. No mutta hauskaa viikonloppua kaikille, juhlikaa munkin puolesta!

5 kommenttia:

 1. mä oon kuullu, että noi xtremet on sellaset, joihin on pakko olla joku "laillistettu" laittaja ja muita ripsiä voi laittaa jokkut "taidottomatkin" :D

  Tosin en omista ripsienpidennyksiä enkä asiasta sen enempää tiedä ja jos on tuttu laittaja johon luottaa niin en usko et noissa on paljoo eroja :)

  VastaaPoista
 2. hmh, noi ripsien pidennykset ei oo koskaan ollut mun juttu. oon ihan tyytyväinen näihin omiinikin, vaikkei ne kulmakarvoihin asti osukkaan ;--) onhan noi toki siistit ja tekee olosta "laitetun" vaikkei varsinaisesti meikkaisikaan mutta silti vierastan niitä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on fabulous lashesit, enkä voisi parempia toivoa!! ..mutta luulen että se on enemmänkin tekijästä kiinni, nimittäin jouduin kerran käymään toisella kosmetologilla tekemässä, joka on samassa hoitolassa töissä ja mä kirjaimellisesti itkin, kun katsoin niitä kotona peilistä!!!!!!!!
  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ammattilaisen mielipide: Xtreme Lashes :) :) Itse en tosin ripisä tee mutta meinasin tovi sitten käydä koulutuksen jolloin aika paljon otin noista selvää. Xtreme lashesin tekijänä voin suositella Elina Löytynojaa, e-style Turussa. Googlaa niin löydät :)

  VastaaPoista
 5. mine: Ok.. Mä ainakin oon tästä mun tutusta kuullut vaan hyvää!

  Elina: Aijaa :) Mua on alkanut kamalasti houkuttelee ne, ois niin helpot..

  Elena: Joo eiköhän se tekijästä ole kiinni aika paljon!

  Hepa: Mä taisin nyt päätyä perfect silk lashesiin, ne on kaikenlisäksi halvemmat täällä salossa laittaa ja onhan se helpompi ettei tarvii aina turkuun asti lähteä ripsien takia :)

  VastaaPoista