sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hyvää yötä, parempaa huomenta

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

J: We <3 it. Ihania kuvia, voisin selailla niitä tunteja.

Ylläolevat kuvat kuvastaa mun päivää ja tämän hetkistä fiilistä aika täydellisesti. Tulin eilen myöhään takaisin Raumalle tämän päiväisen pelin takia. Huonosti nukutun yön jälkeen heräsin kuitenkin ihan karmivaan oloon ja äänikin oli lopullisesti kadoksissa.. Viime viikolla alkanut flunssa päätti iskeä oikeen kunnolla, joten se peli jäi välistä.. Harmittaa ihan älyttömästi, kuulin myöhemmin, että se peli ois ollut voitettavissa jos oisin ollut siellä. Petturi olo.
Nyt ei todellakaan oo aikaa olla kipeenä, koska kolmen viikon aikana pitäisi saada aika paljon kaikkea aikaiseksi jotta voi sitten lomailla rauhassa. Joululoma tulee todellakin tarpeeseen, tää syksy on ollut aika rankka, eikä pahemmin oo ehtinyt hengähtää.

Tänäänkin olis tietty voinut tehdä niitä koulujuttuja, mutta oon lähinnä keskittynyt syömiseen, Greyn anatomiaan ja datailuun.. Huomenna on edessä aika mielenkiintoinen päivä, äänen olis parempi palautua tässä yön aikana.:D Toivottavasti muilla on ollut kivempi sunnuntai kun mulla!

7 kommenttia:

 1. Samat fiiilikset täälläkin vaivanneet, en oo kyl eläessäni vetänyt näin rankkaa tahtia! Mä kyl niin juhlin kun saan asiat tehtyä, jos vaan saan. O_O

  VastaaPoista
 2. Jep, täällä kans! Vaikka periaatteessa syyslomahan oli vasta vähän aikaa sitten, niin silti joululomaa odotan ihan oikeasti rentoutumisen kannalta. Varsinkin, kun tietää, että keväästä tulee varmaan vielä rankempi kuin syksystä..

  VastaaPoista
 3. mulla on myös ihan tollanen olo, koulujuttuja ois tehtävänä enemmän ko liikaa eika vaan nappaa niiten parissa puurtaminen :s

  VastaaPoista
 4. Samat fiilikset! Huomenna pitäs olla terveystiedon portfolio valmiina ja juu, en oo tehny paljon mitää.. plus sata muuta jouluhommaa ja koeviikko -.-

  VastaaPoista
 5. Maria: Kyllä sä varmasti saat:) Kova tsemppi vaan päälle, niin mäkin yritän..

  Jonna: Mulla ei ollut edes syyslomaa. Lomaa oli viimeksi vuosi sitten jouluna! Mut tsemppiä kevääseen :>

  Milla: Sama. Aina kun luulee saaneensa jonkun valmiiksi, niitä tulee lisää ja lisää. Ihme juttuja:D

  Riikka: Portfoliot on aina ärsyttäviä.. Niihin menee ihan liikaa aikaa, varsinkin jos haluaa tehdä ne kunnolla. Mut koita säkin jaksaa, pian se loma tulee!

  VastaaPoista
 6. Harmi, että jouduit jättämään pelin väliin, mutta ihan turhaan sulla on petturiolo. Tuskin susta kipeänä ois paljon hyötyä ollut, vaikka hyvä pelaaja ootkin. :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 7. Riina: Sain vaan pelin jälkeen sellasta kommenttia, että oltais voitettu jos olisin ollut siellä. :D Ei sais olla kipee;)

  VastaaPoista