perjantai 12. marraskuuta 2010

fever

tattoologist

R: Kamala tatuointikuume ollut jo vähän aikaa, se on nyt tai ei koskaan. Ketä tatuoijaa suosittelette Salo-Turku akselilla? Tatuointi on jo jonkin aikaa ollut sellanen kaukaiselta tuntuva haave, tajusin vähän aikaa sitten että miksi aina vaan haaveilla, vois pikkuhiljaa alkaa toteuttaa niitä haaveita. Yksi haave, benjihyppy, toteutui jo kesällä, ehkä seuraavaksi on tatuoinnin vuoro?

11 kommenttia:

 1. Ihanan saavutettavia noi siun haaveet!

  VastaaPoista
 2. skincraft on yksi turun parhaita, siellä oon ottanu ite kaks tatuointia. individual inkiä kehutaan kans aika paljon. mut turussa tatuoinnit on aika kalliita, skin craftissakin on hinnat nousseet.. että salosta vois saada ehkä halvemmalla ja ihan yhtä hyvän. en kyllä tiedä sieltä mitään paikkoja :)

  VastaaPoista
 3. Ai täälläkin tätä kuumetta esiintyy.:D Itellä ollu kans jo monta vuotta tatuointi himo päällä ja sitte otin itteäni niskasta kiinni ja nyt on ollu jo kuukauden aika varattuna Helsinkiin maaliskuulle.:D Ja jos totta puhutaan nii en oikeen vielkään oo käsittäny et maaliskuussa se on menoa sitte...:D Varmaan pienet jännitykset sillon ku kumminkin aika iso kuva tulossa näin ensimmäiseksi! En kyllä tiiä kauheesti noista Salon/Turun paikoista, et mikä olis hyvä.. Tosin en oo kyl kauheen lämmenny näille Salon paikoille (Tommi's ink & se torin varrella minkä nimeä en muista), vaikka kyllä ihan hienoja kuvia kavereilla on ollu ku niissä ovat jonkun kuvan ottaneet. Ite olin valmis matkustamaan aika kauaskin jos ja kun löydän ittelleni sopivan/mieleisen tatuoijan.:) Mut tosiaan kannattaa hyvin ja huolella valita se mesta mihin sit menee!:) Tsemmppii ettimisee!

  VastaaPoista
 4. Ääh ja piti vielä se sanoa, että ei kannata ottaa mitään kauhean pientä (cm x cm), koska ajan myötä yleensä sen kokosista tulee vähän kärpäsen kakan näkösiä...:)

  VastaaPoista
 5. Scin Craftissa otin myös omani, mut suosittelen AINOASTAAN Henriä! Sil on kauheet jonot, mut ne muut on aika karmeita.. mun kampaaja kertoi huonon kokemuksen; kaveri tuli krapulassa, myöhässä tatuoimaan ja mun kampaaja istui paniikissa tuolissa koko hakkauksen ajan.. Mut Henrille vaan, se on hyvä!

  VastaaPoista
 6. linda sofia: Joo siitä oon kuullut paljon hyvää :)

  Anonyymi: No joo, eihän tässä ollut haaveena kun toi tatuointi, benjihyppy on jo suoritettu..

  Anonyymi: Joo.. Pitää yrittää kysellä salolaisilta.. :)

  asraf: Ai Helsinkiin asti ;) Mä oon aatellut ottaa melko simppelin tatskan, niin veikkaisin että sellaisen osaa melkeen kuka vaan tehdä. Siitä torin varrella olevasta oon kuullut sellasta, että ne ei osaisi kunnolla suomea jne.. eli ei sinne ainakaan. Ja joo, ajattelin ottaa melko pienen, mutta ei sentään mitään kärpäsen kakkaa.

  Sofia: aijaa, kiva! Pitääkin muistaa toi Henri ;)

  VastaaPoista
 7. Tommi Salossa, osaa hommansa! Mulla on yks Tommin tekemä pienehkö kuva ja kaverilla 3 tosi isoa kuvaa, kaikki tosi hyvää jälkeä.

  VastaaPoista
 8. mun on pakko tulla sanomaan tänne että tommille kannattaa mennä jos haluaa neulaa syvälle! ja sen mukasen jäljen kanssa:(

  VastaaPoista
 9. Mä oon ottanut kaikki kuvani (pl 1, jonka Olli (skincraft teki, ja hoisi homman päin V****) Tommi`s Inkissä Salossa, jälki loistavaa ja kaveri on aika helkkarin innovatiivinen, ei tarvinnu sanoa kun että vähän tätä ja tätä, niin kuva alkoi muodostua ihan hetkessä. Osa piirreettiin paperille ja osa tehtiin freehändinä, en ole katunut, päin vastoin aivan loistava jamppa ja loistavaa jälkeä.
  Toivottavasti tekee vielä, kuulin et oli sulkenut liikkeen... Täytyy siis kaivaa Tommi käsiin! praise the Tommi :D

  VastaaPoista