tiistai 9. marraskuuta 2010

ei niin pelottava halloween asu

R: Pakko laittaa pari kuvaa vielä perjantain "halloween asusta". Tajusin ehkä tunnin ennen lähtöä että voisi yrittää keksiä edes jotain aiheeseen liittyvää. No en keksinyt, kuten varmaan huomaa, mutta päätin laittaa edes hiukset vähän eri tavalla.  Lopulta meidän joukkueella olikin vähän hiusteema, pojilla perukit, mulla ja Jennalla molemmilla kamala pehko. Mustat vaatteet sopi teemaan edes jotenkin, tykkäsin tosta kahden läpikuultavan paidan yhdistelmästä!

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

läpikuultava kauluspaita, toppi ja koru H&M
legginssit Lindex
sormukset Seppälä, JC

Kampaus taisi vähän lässähtää illan aikana, mutta ihmeen hyvin se kuitenkin pysyi. En ole ennen ees tajunnut miten hyvin tupeeramalla ja lakalla saa hiukset pystyyn, jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisin voinut tupeerata vielä enemmänkin. No, ensi vuonna sitten, tämän enempää tulen tuskin koskaan halloweeniin panostamaan.. Ja hei, nyt kun on halloweenit ja sellaiset ohi niin voi alkaa odottaa pikkujouluja! Ja joulua. Koska saa paistaa ekat joulutortut?

6 kommenttia:

 1. Paista perjantaina, tuun syömään!

  VastaaPoista
 2. Mä aattelin paistaa tänää joulutorttuja ;D päätin käyttää päivän siivoukseen ja illalla voin sitte hyvällä omalla tunnolla juoda glögiä ja syödä joulutorttuja :D

  VastaaPoista
 3. tukka on ihana vaikka onkji tommonen einormaali! :D

  VastaaPoista
 4. Ihana paitayhdistelmä tosiaan :) Ja hauva<3

  VastaaPoista
 5. Jenna: Ok :D

  Tuisku: Aijaa :D Mä ostin tänään jo aineita, ehkä perjantaina teen..

  Klara: kiitos :)

  Mode Junkie: thank you so much<3

  AnsQ: kiitti kiitti :) Ja Jakke kiittää..

  VastaaPoista