tiistai 30. marraskuuta 2010

cold cold cold

Photobucket
PhotobucketPhotobucket


takki ja neule Bershka
toppi Shana
housut ja laukku H&M
ylipolvensaappaat Ellos
pipo Next (Englannista)

R: Tässä vielä yksi asu viikonlopulta. Kuvat on otettu Jennan rappukäytävässä, ne on ehkä vähän outoja? Periaatteessa kivoja ja vähän erilaisia kun tolleen alhaalta otettu, mutta näytän jostain syystä  vähän oudolta. Ja viimeisessä mun reidet näyttää tosi paksuilta, tai ainakin toi toinen kun jalka on ihan hassussa asennossa, äääh.. Noo, eiköhän se pääasia eli vaatteet tule esille. Noiden vaatteiden lisäksi ulos lähtiessä oli pakko vielä lisätä yksi pakko neule päälle ettei tullut kylmä.

Vähän vihaan talvessa sitä kun ulkona kävellessä on ihan sopiva, mutta voi hemmetti kun menee esim. kauppaan sisälle, ihan törkeen kuuma! Miten pitäisi pukeutua että olisi koko ajan sopiva eikä niin että ensin kylmä, sitten vähän aikaaa ok ja lopulta tuskaisen kuuma? Autolla liikkuessa ei oo niin paha kun ei tarvitse laittaa kamalaa määrää vaatteita, mutta jos joutuu kävelemään tai venailee bussia tms. niin on ihan pakko olla kauhea kerros vaatteita.

Tämä tulee muuten ajastettuna, tällä hetkellä ihan oikeasti nukun yövuoron jälkeen. Illalla olisi peli, voitto tulee varmasti! Ja sitten onkin vaan neljän tunnin työyö, pyysin loput vapaaksi että pääsen aamulla suht pirteänä tenttiin. Tentti meneekin varmaan aika mahtavasti kun en ole ehtinyt oikeen yhtään lukemaan ja yövuorot takana.. Jes.

6 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä kompata sua itseäs, että toi kuvakulma on kenties hieman huonohko. ei yhtä edustavia kuvia ku normaalista :) mut asu on kiva!

  VastaaPoista
 2. Iina: Kiitos :)

  Anonyymi: jep, totta. Jostain syystä Jennan mielestä ne oli hyviä :DDD Tai okei, toi keskimmäinen on ihan kiva, mut vika ei ;)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestäd tosi kiva kun ootte ottaneet asukuvia eri paikoissa :--)

  VastaaPoista
 4. Musta noi kuvat on kivat! Muuten onko noi housut kauheen ohuet, sillee et pitääkö niiden alle tunkea jotkut pitkät kalsari? :D Siis ku mulla on kauhee ongelma nyt ku haluisin just tollaset housut, mutta kun toi väri ei muutenkaan tee mitään ihmeitä reisille, niin en haluaisi laittaa sinne alle mitään legginsejä etten näytä ihan yli-isolta :D Sun päällä noi on just täydelliset :)

  VastaaPoista
 5. AnsQ: Juu mä aina kyllästyn jos ottaa useesti samassa paikassa.

  Nadja: Kiitti :) Noi housut on aika saman paksuiset kun perusfarkut.. Mä käytin esim. viikonloppuna tuolla alla ohuita sukkiksia ja ei tullut kylmä! Noi tosiaan leventää aika helposti :S

  VastaaPoista