tiistai 16. marraskuuta 2010

Bad hair day

J: Mulla on taas kerran iso ongelma. Se ongelma on mun päässä, ei kyllä siellä sisäpuolella vaan ulkopuolella. Eli mun hiukset. Oon nyt varmaan kolme vuotta värjännyt niitä tummiksi, välillä ne on ollut mustemmat, välillä joukossa on ollut raitoja sun muuta. Tällä hetkellä ne on aika tummat, ellei järkyttävää juurikasvua lasketa..

Photobucket

Värin lisäksi tämän hetkinen pituus on ehkä tyhmin mahdollinen. Hiukset yltää juuri olkapäille, ehkä vähän yli. Ne on vähän kerrostettu, mutta mitään ihmeempää mallia niissä ei ole.. Tylsät siis. Haaveena olisi ihanan pitkät ja paksut hiukset. Opiskelijabudjetilla ei kuitenkaan pidennyksiä laiteta, ainakaan kampaajalla..

Photobucket
Photobucket

En nyt osaa päättää, mitä teen päälleni. Juurikasvu pitää ainakin värjätä piiloon, mutta sen taidan tehdä kotona. En haluaisi mennä kampaajalle taas kerran ja maksaa värjäyksestä ja tasoituksesta ihan kauheeta summaa, vaan tehdä ihan oikeesti jonkun muutoksen. En kuitenkaan osaa päättää mitä! Jokaisella ihmisellä kuuluisi olla sellainen luottokampaaja ystävä, joka antaisi aina hyviä ideoita ja kertoisi, mikä sopisi omaan naamaan.. Mä oon aina vaan hyppinyt kampaajalta toiselle, enkä oikein osaa kysyä uudelta tyypiltä, mikä mulle sopisi ja näyttäisi hyvältä.. Lisäksi oon tosi laiska laittamaan hiuksia, joten kauheen ihmeellistä niihin en edes haluaisi. Jotain yksinkertaista, mutta tyylikästä kiitos.

Taidan jatkaa tän ongelman pohtimista Greyn anatomian parissa, heippa!

6 kommenttia:

 1. näin kampaajakoulutuksen pohjalta mä sanoisin että tota sun tukkaa pitäs ehdotomasti keventää. ekassa kuvassa huomaa varsinki painopisteen tulevan tohon jakauksen paksummalle puolelle, otsan päälle. Mä lähtisin vetämään rikottua otsista tai muuta simppeliä esim tähän tapaan http://www.womensbeautylife.com/albums/Teen-hairstyles/black_short_hairstyle_with_layers_and_swept_bangs.sized.jpg

  Otsiksen lisäks myös latva sais olla rikotunpi, jollon koko olemus ois kevyenpi ja täten helpompi laittaa!

  ps mun on pakko saada kans toi kauluspaita

  VastaaPoista
 2. mä laitan sinettihiuksia, halvalla! :D

  VastaaPoista
 3. Kokeile klipsipidennyksiä! Mulla on ollut käytössä jo 4vuotta, enkä vois olla tyytyväisempi :)

  VastaaPoista
 4. oi mun mielestä sun tukka on oikein kiva, itsekin harkitset, tai olen harkinnut jo pitkään lyhyemmäksi leikkausta ja aion toteuttaakkin sen nyt! :D

  VastaaPoista
 5. Hihhii vitsi mun on pakko tulla heti laittaa et ootte Lauran uusimmas postauksessa! SIISTII:D

  ps. lol innoistuin ku näin teijät sielä:D

  VastaaPoista
 6. Klara: Oon miettinyt jotain tuon tyylistä, mutta toisaalta en haluisi etuhiuksia:s

  Jutta: Mä alan oikeesti pian kallistua niihin sinetteihin:D Otan sit suhun yhteyttä jos joskus päätän laittaa ne ja palkkaan sut:DD

  Mii: Mä oon oikeesti ihan pihalla noista kaikista pidennetyistä, pitäis varmaan ottaa hieman selvää niistä..

  Lindsay: Kiitti:) Kannattaa kokeilla jos vähänkin tekee mieli, kyllä ne sieltä taas kasvaa takas..

  asraf: Katos, niin ollaankin:D Ihmettelinkin, että mistä näitä lukijoita oikein tulee..

  VastaaPoista