maanantai 8. marraskuuta 2010

asua ja avautumista

 Photobucket
Photobucket
Photobucket

takki ja college H&M
shortsti Lindex
kengät Dinsko
kellokoru Glitter
tuplasormus JC

R: Tässä eilisen asu! Sain Jennalta vihdoin noi shortsit takaisin, niin piti heti käyttää tilaisuus hyväksi ja laittaa ne päälle. Nahkashortsit+collegepaita on yksi mun tämän hetken suosikeista..

Pakko vähän avautua. Mun opiskelumotivaatio on tällä hetkellä jossain hyvin hyvin kaukana. Ei vaan kiinnosta. Lisäksi ärsyttää ettei (yliopisto)ihmiset voi vastata sähköposteihin, oikeasti niin turhauttavaa odottaa vastausta, varsinkin kun tiedän että siihen mun asiaan vastaaminen kävisi noin minuutissa. Kaikenlisäksi huomenna olisi opponointi (alkaa aamulla klo 8, siistiä lähteä joskus seiskan aikoihin jo täältä ajelee tonne paskakeliin), ja tajusin just etten edes oikeastaan tiedä mitä se opponointi tarkoittaa. Onneksi sain töitä loppuvuodeksi, ehkä opiskelutkin alkaa kiinnostaa enemmän sitten taas tammikuussa.. Nooo, kai mun pitäisi nyt lopettaa tämä valitus ja yrittää syventyä tohon opponoitavaan työhön, blääh. Kommentoikaa jooko kaikki jotain kivaa että tulisi parempi fiilis!

6 kommenttia:

 1. huuui mun tuli kylmä kun ajattelin et itsellä ois ollu tollanen asu! täällä tuli meinaan viime yönä ihan pirusti lunta, yhyy en tykkää ollenkaan :( olis ihanaa jos tollasella asulla tarkenis vielä, koska se näyttää tositosi kivalta :-)
  mitä kynsilakkaa sulla on tässä? näyttää hyvältä meinaan..

  VastaaPoista
 2. Petra: Mä siis olin autolla liikenteessä että olin tolla asulla ulkona ehkä sen 5 min kun kuvat otettiin.. Eli hyvin tarkeni :D Lakka on mavalan new york.

  VastaaPoista
 3. Jos oot Turussa vielä yhden aikaan ni voidaan mennä yhdessä lounaalle. :) Ja niin, pikkujouluihin on 40 päivää.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Huu, onpa kiva asu (8 Mulla heräs yhtäkkiä mieleen sellanen kysymys, että missä te olette töissä? :)

  VastaaPoista
 6. Riina: höööh, en ollut. Ja enää 39 ;) kai..

  AnsQ: kiitos :) Mä en siis aiemmin oo ollut missään kokopäivätyössä, mutta huomenna aloitan Nokialla.

  VastaaPoista