maanantai 29. marraskuuta 2010

Absolutely Me

R: Muistatteko kun vinkkasin tästä vähän aikaa sitten? No en voittanut, vaan voitto meni ansaitusti tänne, mutta eipä harmita! En tiedä mitä olisin tehnyt niin kalliilla sormuksella kun palkintona oli. Tai okei, tiedän, olisin myynyt sen. Parempi siis että voitto meni sellaiselle jolla on sille käyttöä! Mutta siis, kaikki finalistit saivat 100 euron arvoisen tuoksupaketin, olin hieman fiiliksissä kun availin pakettia..Oli kun olisi joulu tullut kuukauden etuajassa!

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Kiehtovan ‘Me’ -tuoksuperheen tuoksut pohjautuvat erilaisiin herkkuihin. Absolutely Me –tuoksun on innoittanut ruusumacaron –leivos, johon sekoittuu pehmeä vadelmakastike. Nämä saavat aikaan tuoksun, joka on intensiivisen raikas ja herkullisen syötävä.

Tuoksu aukeaa hedelmäisen kukkaisella huumaavan murskatun vadelman ja hienostuneen ruusun pirskahduksella, jota korostaa mausteisen vaaleanpunaisen pippurin kosketus. Yhdessä ne luovat raikkaan, hedelmäisen ja kirkkaan ensivaikutelman. Tämä lumoava yhdistelmä ilmentää tämän päivän tyylikkään naisen eloisaa energiaa ja vangitsee hänen nuorekkuutensa kaikessa raikkaudessaan (Escadan Absolutely Me:n esittely Nordic Cosmeticsin sivuilta).

Ja sieltä paketistahan löytyi vaikka mitä! Luulin että se sisältäisi vaan tuoksun ja sen lisäksi just esim. suihkugeelin, mutta niiden lisäksi oli vielä vartalovoide, deodorantti ja paljettilaukku. En ollut ennen aikaisemmin kyseistä tuoksua testannut, joten vähän jännitti että millainen se on. Ja turhaan jännitin, tuoksu oli just sellainen kun toivoinkin. Sellainen jonka voisin hyvin itsekin ostaa. Escada on oikeastaan ainut merkki jonka tuoksuja olen omistanut, siis jos jotain teininä ostettuja halpistuoksuja ei lasketa. Tällä hetkellä käytössä on jo reilun vuoden ollut melko säännöllisesti Escadan Marine Groove, rakastan sitä! Pidän eniten just sellaisista tyttömäisistä, hedelmäisistä tuoksuista. Nyt päätin että Marine Groove saa jäädä kesätuoksuksi ja otan tämän uuden Absolutely Men käyttöön. Tai sitten jatkan Marine Grooven käyttöä arkisin, se kuitenkin on niin mua. Yleensä jumitan samaan tuoksuun ja vanha unohtuu, katsotaan nyt miten tämän uuden kanssa käy.

Photobucket

Paketissa oli mukana myös muutama näyte, ne on kivoja kun voi ottaa matkalle mukaan! En ikinä jaksa raahata isoa hajuvesipulloa, pelkään että se menee rikki.  Tietenkin voisi tällä kertaa yrittää muistaa säilyttää ton paketin, siinä varmaan pysyisi paremmin ehjänä. Ja hei, tosta paljettilaukusta, se ei ole ihan mun juttu. Haluaako joku sen?

Olen muuten miettinyt että kauanko tuoksut säilyy? Kertokaa tyhmälle.. Mitkä on teidän lempituoksuja? Käykö muille niin että tietystä tuoksusta tulee tietyt jutut mieleen? Mulla tulee aina Escadan Into The Bluesta mieleen se aika kun alettiin Jannen kanssa seurustelemaan! Sen takia tuntuu oudolta käyttää sitä nykyään aina joskus, kun tulee aluksi aina niin vahvasti ne ajat mieleen. Ja joistain tietyistä tuoksuista tulee mieleen aina tietyt ihmiset, terkkuja Piitulle!

5 kommenttia:

 1. Hihiii! :) Terkut tuli perille. Kivan paketin kyllä sait! T. Miraclelta tuoksuva Piitu

  VastaaPoista
 2. Onnea! Mä ainakin oisin nauttinu enenpi tosta kun pääpalkinnosta, en kuitenkaan sitä sormusta ois raaskinu myydä :)

  Mä oon hiplaillu tota samaa tuoksua mutta mä en millään ehdi käyttää kaikkia jos taas ostaisin uuden!

  Pullon pohjassa on päiväysmerkintä! Eli siis purnukan kuva jossa on kuukausimerkintä, yleensä 36M! Ekan suihkauksen jälkeen siis kolme vuotta! Musta tää on kuitenkin aika älytöntä koska eihän EDT.t oo kosketuksissa ilman kanssa, joten mä luulen että sit kun ne on käyttökelvottomia, on tuoksu muuttunut tai laimentunut. Ohan se ny ihan eri ko joku naamarasvapurnukka joka avataan 2x päivä ja klähmitään sormilla =)

  VastaaPoista
 3. Hajuveden säilyvyysaika riippuu siitä, miten sitä säilyttää. Lämpimässä ja kosteassa(kylpyhuone) ne "pilaantuvat" nopeammin kuin taas jos säilytät niitä pimeässä ja viileässä. Itse olen saanut yhden ainoan hajuveden pilaantumaan elämäni aikana, ja sen kyllä huomasi helposti muuttuneesta tuoksusta.
  Hajuveden käyttöiästä on kirjoitettu mm. täällä http://kittypaganus.blogspot.com/2010/09/pilaantunut-hajuvesi.html

  VastaaPoista
 4. AnsQ: Kiitti :)

  Piitu: :)

  Klara: Hahhaa, miksen oo koskaan tajunnut että pohjassa on joku merkintä :D

  Sinisilmä: Ok, kiitos tiedoista :) Mä säilytän hajuvesiä makkarin nurkassa lipaston päällä, se on ainakin tälleen talvella aika viileä paikka :DD

  VastaaPoista