tiistai 2. marraskuuta 2010

00.00

J: Täällä ollaan taas, en ole kuollut.. Aina ei jaksaisi aloittaa postausta valittamalla kiireestä ja koulujuttujen määrästä, mutta niistä mun elämä tällä hetkellä koostuu. Sosiaalinen elämä, mikä se on? Tuntuu, etten ole ikuisuuteen nähnyt ihmisiä muualla kun yliopistolla ja treeneissä! Tänään oli onneksi viimeinen tentti kuukauteen ja viikonlopuksi on tiedossa kaikkea kivaa..
Viime aikojen päivänsana pukeutumisessa on ollut mukavuus.. Otetaan vaikka esimerkkinä tämän päivän asu, Voiko olla mukavampaa vaatetusta kun leggingsit, iso villapaita, korottomat kengät ja vielä säärystimet lämmittämässä?





Paita, leggingsit, takki ja huivi H&M, säärystimet Lindex, kengät Nelly, laukku Seppälä

Nyt pitäisi mennä nukkumaan, univelkaa on kertynyt kivasti tässä viime päivinä.. Sitä en kyllä voi laittaa tenttien piikkiin, vaan Riikan, joka kertoi mistä sivustolta pystyy katsomaan Täydellisiä naisia ja How I met your motheria.. Lisäksi voisin syyttää myös aapelia ja poksia, mulla on kehittymässä pahanlaatuinen addiktio sitä kohtaan. Taidankin pelata vielä yhden pelin ja sitten vasta alkaa nukkua..

4 kommenttia:

  1. Liimasin ne ihan vaan itse, hyvin on ainakin tähän saakka pysynyt:D

    VastaaPoista
  2. Määkin tulin ihmettelemään kenkiä! Mutta kaipa se oma korjauskin on ihan ok, suutarille vientihän ois varmaan saattanu maksaa enenpi ko maksoit kengistä!

    VastaaPoista
  3. missäpäin raumaa asut?

    VastaaPoista