lauantai 2. lokakuuta 2010

Voicen muotiviikko

R: Nyt on selvitty kotiin Helsingistä! Oltiin eilen Voicen muotiviikolla, tänään shoppailtiin ja kierreltiin pitkin Helsinkiä ja tultiin iltapäivällä takasin Saloon. Juna-asemalta mentiin suoraan Vilppaan matsiin, joten pahemmin ei ole tässä viimeisten vuorokausien aikana ehtinyt istumaan paikallaan.. Reissu oli kyllä mahtava, tällaisia minilomia voisi viettää useamminkin. Niin ja kaiken kruunasi vielä Vilppaan voitto, jee!

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Loppukevennys, mahtoiko pojilta unohtua deodorantti?

Tässä nyt vähän kuvia illasta, asuista tulossa myöhemmin parempia kuvia, nyt ei jaksa käydä niitä läpi. Käytiin molemmat tollasessa pikameikissä, mun meikki tosiaan oli aika pikainen, istuin siinä ehkä puoli minuuttia, kun muilla meni varmaan lähemmäs 5 minuuttia.. Johtui varmaan siitä kun sanoin etten halua mitään vahvaa meikkiä? Tai siitä että meikkaajalla alkoi heti mun meikin teon jälkeen tauko? Jennalla oli aika tumma meikki, se yhdistettynä muutenkin epäjennamaiseen asuun niin lopputulos oli aika erilainen(ehkä vähän outo), mutta tosi kiva, vai mitä tykkäätte? Eilen muotiviikolla esiintyi Cheek, niin meidän juttu sekin, varsinkin jippikayjei.. Muotinäytös (Sokos) oli ehkä vähän pettymys, osittain ehkä siksi että jouduttiin ihan takarivistä katselemaan kun ei tajuttu mennä siihen lavan eteen hengailemaan ajoissa..

Mutta siis, kivaa oli! Kuka muu kävi muotiviikoilla? Mitäs tykkäsitte?

10 kommenttia:

 1. Haha oon ihan samaa mieltä et Jenna näyttää vähän oudolta!:D Anteeks mut en voi ittelleni mitään mut hajoilen tota hattua tällä hetkellä:D jotenkin tulee mummo mieleen.. anteeks:( :DD

  VastaaPoista
 2. Hattu on ihana!
  Ärsyttää kun en saanut kutsua tuonne, vaikka olisin niiin halunnu! ÄR : D

  VastaaPoista
 3. Kannattaa asraf totutella hattuihin, vaikka Saloon ne tuskin rantautuvat koskaan.. Helsingissä (ja muotiviikoilla) niitä kuitenkin näkyi jonkin verran ja useammassakin kaupassa myytiin samantyylisiä.

  VastaaPoista
 4. hattu sopii jennalle, meikki on vähän erilainen kun yleensä! ei huono kuitenkaan.

  VastaaPoista
 5. Mä kävin siellä ja näin teidät siellä kanssa. :) Mutta ei kyllä mikään kauhean ihmeellinen tapahtuma ollut.

  VastaaPoista
 6. eii vitsi mäkin olisin halunnu tonne.. :/

  VastaaPoista
 7. Hahaha! Oliko toi nyt jotain vittuilua että tääl ei kukaan tajuu muodista yhtää mitään?:) Ei kaikista jutuista voi vaan aina tykätä, vaik olis kuinka muodissa.:D

  VastaaPoista
 8. asraf: Häääh, mummo, toihan on kiva :)

  AnsQ: No höh, mulla ois ollut ylimääräset liput lauantaille, oisit saanut ne!

  Jenna: hah, jep totta :D Mutta kyllä täällä Salossa ainakin yksi hattu tullaan näkemään..

  Anonyymi: Samaa mieltä :)

  Velma: Aijaa, oisit tullu moikkaamaan!!

  Janina: No, toivotaan että se järjestetään ensi vuonna uusiksi että säkin pääset ;)

  asraf: Toivottavasti ei, mäkin hei asun täällä. Mutta joo, pakko myöntää että ei Salossa ehkä mitään kaikista muodikkainta porukkaa ole. Ja ehkä vähän sellasta että heti jos jollain on jotain erikoista päällä niin katsotaan kieroon. Tai niin oli ainakin joskus sillon kun täällä viimeksi asuin. Mutta tietenkin täältäkin löytyy myös positiivisia poikkeuksia!

  VastaaPoista
 9. Oho, missasin asrafin tokan kommentin! Ei ollut siis mitään vittuilua, vaan totta:D Haha, no ei. Kyllä Salostakin löytyy niitä poikkeuksia, kuten Riikka tossa jo mainitsi.
  Eikä aina voi tykätä kaikesta, eikä pidäkään!

  VastaaPoista
 10. Heh, no kyl sä Jenna oot ihan oikeessa et on se tottakin.;) Ja on se juu vähän simmonen et ne verkkaripukuiset kattoo vähän kieroon jos ei itsellä niit verkkareita oo päällä.:D

  VastaaPoista