maanantai 4. lokakuuta 2010

vielä vähän viikonlopusta..

R: Palataan vähän vielä viikonloppuun ja lauantaihin! Lauantaina herättiin jo ajoissa ja mentiin ihan innoissamme hotellin aamupalalle, mmmm. Kuka muu rakastaa hotellin aamupalaa? Pienessä aamupalaähkyssä oli sitten hyvä lähteä shoppailemaan, oltiin kaupoilla jo ennen kymmentä, onneksi monet kaupat oli auenneet jo ysiltä..

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ei me kamalasti mitään osteltu, mä löysin pari paitaa ja yhden superpehmeän jutun, Jenna osti vaan korvikset ja kaulakorun. Ei kuulemma ollut yhtään shoppailufiilis, tulispa mullekin joskus sellanen fiilis! Käytiin myös P-PAS supersalessa joka oli pieni pettymys eikä kumpikaan ostanut mitään. No, tulipa samalla kierreltyä muuallakin kun ihan keskutassa kun suunnistettiin sinne Katajanokalle!

Olen ehkä ennenkin sanonut, mutta pitäisi tehdä tällaisia minilomia useammin Suomessa! Yleensä lomareissut suuntautuu aina ulkomaille, vaikka täällä koti-Suomessakin olisi vaikka miten paljon nähtävää..

5 kommenttia:

 1. aahh mä RAKASTAN hotelliaamupaloja<3

  VastaaPoista
 2. I<3Monki! Miks noi nallet oli tuolla? Oliko ne nalleja edes noi värikkäät ukkelit? :D Näin ne vähän hämärässä perjantaina ja jäin ihmettelemään :D

  VastaaPoista
 3. Oon metsästäny noita eläinkorviksia kissojen ja koirien kanssa joka paikasta ja en oo löytäny ): ja tää on jo toinen blogi missä näen noi sulosuudet..

  VastaaPoista
 4. hotelliaamupalat on todellakin <3 onneks vien poikkiksen synttäreinä kylpylään nii pääsee herkutteleen niillä kuukauden pääst :) ja vitsit noit karhui mun on pitäny käydä kattoos jo vaik miten kauan mut en oo muistanu, onneks ne kai on tuol suht pitkään

  VastaaPoista
 5. Nadja: saispa joka aamu sellaisen aamupalan kun hotellissa.. :)

  AnsQ: Jotain nalleja ne kai on, ne taisivat esittää eri maita, en tiedä tarkemmin :D

  Riikka: Aijaa! Noi on helsingistä aleksanterinkadun hm:stä, muualla en ole nähnyt :S

  paulahelena: Kylpylä kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista