sunnuntai 17. lokakuuta 2010

uutuuksia

R: Oon löytänyt pari ihan sairaan kivaa juttua viime päivinä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Janne teki virheen perjantaina mun tentin jälkeen kun ilmotti että oli käynyt skanssissa ja siellä kuulemma oli joku skanssiaiset, paljon alennuksia kaikissa kaupoissa.. Mun oli sitten pakko kotimatkalla päästä sinne, ja löysinkin nämä legginssit lindexistä! Olen jo pidemmän aikaa etsinyt kunnon nahkahousuja (tai -legginsejä), mutta ne kaikki on päällä jotenkin... hmm... no liian nahkahousumaisia. Pelkään että käy samalla tavalla kun Rossilla.. Nämä on hyvät, edestä jotain nahkajäljitelmää ja takaa tavallista kangasta, paljon kivemmat päällä kun kokonaan nahkaiset. Päätin muuten ettäå teen kunnon inventaarion mun legginsseille, omistan niitä jo ihan liikaa, ja suurinta osaa tulee käytettyä liian harvoin.

Photobucket
Photobucket

Eilen ostin Glitteristä tämän kellokorun, joka vilahtikin jo eilisessä postauksessa. Ihan sairaan kiva, tykkään! Ihastuin Jennan kellokoruun, ja päätin sillon että haluan samantapaisen. Tälle jäi hintaa lahjakortin jälkeen alle kolme euroa, ei paha ollenkaan.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Nämä housut jakavat varmasti mielipiteitä, vai mitä? Reisitaskuhousut! Jennakin sovitteli samantapaisia jo vähän aikaa sitten, mutta nämä mun ostamat on kyllä ehkä kivemmat. Ainakin mun mielestä.. En olisi uskonut että tällaiset tulen joskus vielä ostamaan, mutta nämä on ihan tajuttoman kivat. Olen ehkä vähän kyllästynyt legginsseihin, joten nämä on kivaa vaihtelua farkuille.. Löysin nämä siis hm:stä, ja hintaa oli vähän alle 30 euroa.

Mitäs tykkäätte mun ostoksista?

3 kommenttia:

 1. Noi reisitaskuhousut näyttää kieltämättä kyllä tosi kivoilta! Ehkä munkin pitää uskaltautua kokeilemaan noita :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki ostokset on ihan huippukivoja! Mä muuten olen kanssa ihan ihastunut kellokoruihin ja hirveästio tahtoisin sen GT:n riipuksen, jossa on ihan oikea kello. Repesin muuten hiukan tossa, että pelkäsit, että käy niin kuin Rossille :D

  VastaaPoista
 3. Mii: Suosittelen, ne on tosi mukavat päällä! Tänään oli heti käytössä :)

  Maya: Kiitos :) Mäkin oisin halunnut sellasen missä on oikea kello, mutta ne on kalliimpia ja en oo nähnyt missään. Heh, oli pakko laittaa toi Ross juttu vaikka kaikki ei sitä ehkä tajuu :P

  VastaaPoista