keskiviikko 6. lokakuuta 2010

uutta kaapissa

R: Helsingistä tarttui mukaan muutakin kun mr. Monokomi.. Pari paitaa löytyi, just sellasia mitä mun vaatekaappi ihan oikeasti tällä hetkellä kaipaa.. Alaosia on ihan riittävästi, mutta kivoja (lämpimiä) paitoja on tullut ostettua ihan liian vähän.

PhotobucketPhotobucket

Monkista ostin harmaan neuleen, joka muuten näyttää hieman leveältä. Jannen eka mielipide paidasta oli että onpas leveä. No se on! Mutta just sen takia se on aivan ihanan rento ja mukava päällä. Selkäpuolen napit tuo paitaan sitä jotain, vaikka niiden olemassaoloa harvemmin itse edes huomaa..

Photobucket

Toinen ostos oli henkkamaukan alesta pitsihihainen paita kympillä. Sovitin ensin kokoa 40 kun pienempiä ei ollut, mutta se oli ihan kamalan iso. Onneksi mentiin samaan henkkamaukkaan vielä uusiksi, sillä löysin koon 34! Pelkäsin että se olisi liian pieni, mutta ei onneksi ollut. Olen hieman tyytyväinen, kympillä näin kiva paita. Toi pitsi on niiiin mun juttu tällä hetkellä.

Photobucket

Näitä saappaita en ostanut helsingistä, vaan tilasin vähän aikaa sitten New Lookista. Jenna esittelikin jo oman osuutensa tilauksesa täällä. Mutta jokatapauksessa, nämä reippaasti ylipolven menevät saappaat on kai jotain tekomokkaa ja hintaa oli vähän alle 35 euroa. Ei paha. Noiden hapsujen kohtalo on vielä vähän epäselvä, todennäköisesti otan ne pois..

3 kommenttia:

 1. Toi harmaa neule on tosi kiva! Iteki oon ettiny tollasta vähän lyhyempää mallia ja leveetä kanssa :D

  VastaaPoista
 2. Kengät on tooosi kivat. Mut paidat näyttää kyl aika lörpöiltä ja muodottomilta. (mitä ne siis varmastikin ovatkin, tarkoituksalla luultavasti.)

  VastaaPoista
 3. jutta: Monkista löytyy paljon tän mallisia..

  Anonyymi: kiitos, ne on :) Ja siis joo, noi paidat ei todellakaan oo edukseensa noissa kuvissa.. Mutta päällä näyttää kivalta.

  VastaaPoista