sunnuntai 17. lokakuuta 2010

upea bileasu (?)

Photobucket

R: Eksyin vähän aikaa sitten Cosmopolitanin sivuille ja  parhaan bileasun äänestykseen. Yllätys oli aika suuri kun huomasin siellä oman kuvani! Vähän aikaa ehdin jo ihmetellä, mutta sitten muistin että taisin osallistua siihen joskus.. Nyt siellä voi siis äänestää omaa suosikkia, olisin aika kiitollinen jos kävisitte kaikki äänestämässä mun asua! Se on siis numero 5 (jos joku ei kuvista tunnista) ja nimi on niinkin erikoinen kun Riikan look, heh.. Tästä siis pääsee äänestykseen. Kannattaa äänestää, kaikkien äänestäjien kesken arvontaan Escadan tuoksuja!

9 kommenttia:

 1. Toi on tosi hyvä asu kyllä. :)

  Mä olin itse eilen baarissa farkut päällä! En muista milloin on viimeksi näin käynyt..varmaan joku 2v. sitten. Yleensä mulla on aina hame tai mekko.

  Huomasin, että housut toimii baarissakin, kuten sunkin kuva todistaa :)

  VastaaPoista
 2. Sait mun äänen, ei ollut mikään vaikea päätös;D

  VastaaPoista
 3. sait mun äänen! <:

  VastaaPoista
 4. Mitä sä saat, jos voitat? :) -Piitu

  VastaaPoista
 5. AnsQ: Kiitos :) Joo mäkin oon oppinut vasta viime aikoina käyttämään farkkuja baarissa, ne on oikeestaan tosi kivat oikeen yhdisteltynä.

  Jenna: jep.. :D

  Petra: jee, kiitos!

  Piitu: Kai jonkun timanttisormuksen ;) Ja jos oikeen ymmärsin niin kaikki finalistit saa tuoksupaketin, jee.

  VastaaPoista
 6. Mistä ihmeestä te tytöt oikein revitte näitä kilpailuja? :D Sait myös mun ääneni. Sun asu oli kyllä ehdottomasti paras, vaikka tuttuja naamoja oli muitakin ;)

  VastaaPoista
 7. Tulin taas pitkästä aikaa selaileen teidän blogia, vähänkö sulla on hieno kämppä! + oot kyl oikeesti noista cosmo-tyypeistä tyylikkäin! terv. Anni

  VastaaPoista
 8. Noora: jee kiitti :)

  Neiti S: Mä osallistun aika paljon netissä kaikkiin arvontoihin, netissä on vaikka mitä sivustoja johon on kerätty paljon erilaisia arvontoja.. Sitten paljon kun osallistuu niin joskus käy tuuri että voittaa, tai just että pääsee tälleen finaaliin tms :)

  Anni: Hmmm, kumpi Anni oot? :D Ja kiitti :)

  VastaaPoista