keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Shopping list

J: En ole pitkään aikaan shoppaillut olosuhteiden pakosta.. Raumalta ei oikein löydy kivoja kauppoja ja Turku/Salo visiiteillä on ollut tärkeämpääkin tekemistä.. Ajattelin ollakin shoppailematta, sillä Lontoon matka lähenee. Kokosin pienen ostoslistan reissua ajatellen. Kollaasien jutut New Lookista, Topshopista, H&M:stä ja Forever21:sestä, vaikka sitä ei Lontoosta vielä löydykään!
Photobucket
Photobucket

En millään jaksaisi odottaa joulukuuhun saakka. Voisko joku hoitaa mun syyslukukauden loput opiskelut, että mä voisin aloittaa jo lomailun ja lähteä Lontooseen?

10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja noi kaikki jutut! Lämpenin etenkin noille ruskeille sortseille, siniselle kaapujutulle ja mustille kengille :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin voisin lähtee sinne Lontooseen kovin mieluusti. Kaveripariskunta lähti sinne tänään - tosin siinä matkassa on kyllä paljon muutakin iloa kuin pelkkä matka. Suhteen toinen osapuoli on vaihdossa Hollannissa ja toinen kotona Suomessa. Ehkä maailman ihanin treffipaikka :')

  VastaaPoista
 3. ihana tuo karva/pörröliivi! taitaa olla topshopin versio? täytyisi varmaan opetella käyttämään moisia vähän enemmän, kun omasta kaapista löytyy jo 3 ja käyttökertoja yhteensä ehkä viisi... :-D

  VastaaPoista
 4. Saat tuoda kaikki noi mulle lontoosta tuliaiseksi :D

  VastaaPoista
 5. Love these! : )

  www.fashionjazz.co.za

  VastaaPoista
 6. Moikka! Laittelin teille viime vuoden joulun alla sähköpostiin niitä joulu aiheisia kysymyksia joulukalenteria varten. Joulukalenteriprojekti lopahti kumminkin kuin lehmänhäntä, mutta tänä vuonna uusi yritys. Että saakos niitä vuoden vanhoja vastauksia vielä käyttää? :)

  VastaaPoista
 7. Iina: Joo noi shortsit on mun ehdoton suosikki :)

  Noora: Oi, kuulostaa niin ihanalta ja romanttiselta :>

  Elina: Juu muistaakseni on.. Mä en omista vielä yhtään, joten voisin ostaa;)

  Riikka: Joo, jos annat rahaa!

  FashionJazz: Me too:)

  Jennakaroliina: En yhtään muista mitä ollaan vastattu, mutta kai se käy:D

  VastaaPoista
 8. Oooi, oon kans katsellu pelottavan usein tota Topshopin karvaliivii! Se on niiin täydellisen näköinen, tosin aika hintava, etten tiiä uskallanko sitä vain netistä napsautella kotiini.

  VastaaPoista
 9. tosi ihania juttuja =) rakastuin noihin shortseihin!

  VastaaPoista
 10. emilia: Jep, sillä oli aika paljon hintaa karvaliiviksi :p

  Roosa: Sama täällä!

  VastaaPoista