maanantai 25. lokakuuta 2010

rahat minä vaihdoin hienoihin juomiin ja herrat mua komiasti kiitti

R: Lauantaina oli hauskaa, pakko palata vähän lauantain tunnelmiin vielä ja laittaa vähän kuvia!

PhotobucketPhotobucket

Pidettiin Jennan kanssa ompelukerhoa kun piti ommella haalareihin merkkejä ennen Lukko-TPS peliä. Meillä on molemmilla keltaiset haalarit, vaikka opiskellaan ihan eri alaa, aika huono sattuma. Myöhästyttiin melkeen pelistä kun ompelussa kesti niin kauan, ollaan molemmat jotain maailman huonoimpia ompelemaan. Ja haalarit siis siksi kun Lukon peleihin pääsee haalareissa ilmaiseksi.

Pelissä oli aika outoa. En ole pitkään aikaan käynyt katsomassa lätkää, ja tuskin vähään aikaan menenkään, ainakaan seisomokatsomoon. Jääkiekkoa on aika tylsä katsoa, ja oli niin rasittava kuunnella kun ne jotkut lukkofanit huuteli koko ajan tuomareille, vastustajille, kaikille.. Koris on enemmän mun juttu, koko ajan tapahtuu jotain ja katsomossa on hyvä fiilis eikä pelkästään mitään aggressiivisia kaljaa kittaavia miehiä.

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Pelistä mentiin Jennalle ja jätkätkin tuli lopulta sinne. Pelattiin juomapeliä ja vaan hengattiin, oli aika hauskaa! Loppuillasta lähdettiin baariin ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin Onnelaan. Todettiin siinä sitten samantien että Rauman Onnela on ihan jäätävän kamala mesta, en suosittele, varsinkaan jos on liikkeellä lähes selvinpäin. Kaikenlisäksi se suomipop puoli oli suljettu, ehkä ainut jossa olisi ollut kiva hengata. Harvemmin sitäpaitsi näkee niin paljon paljetteja yhdessä paikassa, eihän pikkujoulukausikaan vielä ole alkanut? Petyttiin siihen menoon ja niihin portsareihin, joten lähdettiin aika pian pois. Kokonaisuudessaan ilta oli kuitenkin tosi hauska, jutut ainakin oli ihan hulluja.

Sunnuntaina lähdettiin sitten Oskun kanssa ajelemaan kotiin, olisin kyllä mielelläni jäänyt vielä Jennan luokse hengailemaan! Ei kamalasti nappaa arki, liikaa olisi opiskelujuttuja tehtävänä.

8 kommenttia:

 1. Whii bongasin teijät Onnelasta! :) Olihan siellä aluksi aika kuollutta, tai aika pitkäänkin, mut kuulemma ihmiset tulee vaan niin myöhään siellä baariin aina... Että kyllä se suomipopkin sitten avattiin ja fiilis nousi!
  Selvinpäin saattaa tosin olla eri juttu, ite en ainakaan sillon viihdy humalaisten seurassa...

  Hei olisko teillä opiskelijoilla jotain vinkkejä.. Monettako vuotta muuten opiskelette? Tiiän että toinen teistä on OKL:ssä, mutta entäs toinen (sori en nyt muista kumpi...)? Niin siis että mistä kaikkialta noita haalarimerkkejä vois metsästää, muualta kuin koulun opiskelijatapahtumista? Kaikilla on aina kaikkia hienoja...

  Oho tulipa pitkä viesti mutta joo siis oon suht uusi lukija ja tykkään teijän blogista!

  VastaaPoista
 2. Mihin aikaan ootte ollu Onnenmaassa, en oo mä ainakaan teitä bongannu :( ja kyllä, siellä ei todellakaan kestä menoa selvinpäin ja ne paljetit pitäis laittaa pannaan (yritän nyt kovasti muistella, että eikai mulla ole ollu päällä mitään ylikiiltävää:D).
  Suomipoppikin avattiin kyllä, mutta joskus yhden aikaan varmaan vasta.
  Niin ja ps. ne portsarit kusee todellakin.

  VastaaPoista
 3. Oo söpö nalle-haalarimerkki! Varokaa vaan ettei äiti suutu kun tuommosia käytätte. Oma äiti ei oikeen tykännyt mun pedobear-paidasta kun tajus mikä nalle se on :< :D

  VastaaPoista
 4. mitä vikaa paljeteissa on?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Aijaa!! :D Oisit tullu moikkaa? Ja oispa ne avannut sen suomipopin vähän aikasemmin.. Jenna opiskelee OKL:ssä, mä turussa yliopistossa. Mä oon saanut suurimman osan merkeistä bileistä, ei mulla kyllä niitä paljon ees oo.. Lisäksi on jotain kaverien ainejärjestöjen kanssa vaihdettuja ja sellasia. Kai niitä jossain oikein myydäänkin. Ja jotkut kaveriporukat teettää itsekin jotain hauskoja ja kauppaa niitä sitten eteenpäin, että kyllä niitä saa vaikka mistä.. Ja kiitos, kiva että tykkäät :)

  Jutta: Me tultiin ehkä joskus 12 jälkeen ja lähdettiin jo yhden aikoihin.. Ja nähtiin ehkä sut? En kyl oo varma :D Mutta joo, ei mitkään kamalan hyvät fiilikset siitä paikasta jäänyt!

  Noora: Heh, mulle toi merkki edustaa ehkä jonkinlaista yhteiskuntakritiikkiä, pelkkä läppä :D

  Anonyymi: No ei mitään, mutta liika on aina liikaa :D Ja siis itse oon ehkä vähän kyllästynyt niihin, pikkujouluissa menettelee. Ja mun tennareissa.

  VastaaPoista
 6. Aivan uskomaton tuo nallemerkki. Tsajajajajjajaaaaa nyt haluan heti yliopistoon.

  VastaaPoista
 7. Miia: heh, juu kandee ihan sen takia mennä yliopistoon opiskelee :)

  VastaaPoista
 8. hahaa, mulla on samanlainen VESO-merkki :P

  VastaaPoista