keskiviikko 27. lokakuuta 2010

outfit

R: Tässä sunnuntain asu! Itseasiassa sama setti on ollut päällä monena muunakin päivänä menneinä viikkoina, sopivan rentoa, mutta kivaanäköistä.. Toi Monkin neule on ihana, tän hetken ehdoton suosikki! Siinä on vaan se vika, että allaoleva paita tulee ihan nukkaiseksi samantien. Ja kun ei sitä oikeen ilmankaan viitsi pitää.


neule Monki
toppi Gina Tricot
legginssit Nelly
kengät Dinsko
takki ja laukku H&M

Nyt alan lukemaan yhtä väitöskirjaa, josta pitäisi kirjottaa ensi maanantaihin mennessä 12 sivuinen arvio.. Kauan en kuitenkaan ehdi lukemaan, sillä illalla olisi taas Vilppaan miesten peli ja sitä en halua missata. Olin tänään jo tentissäkin, se meni onneksi ihan hyvin, kiitos lunttilapun! Meillä sai tentissä siis olla mukana lunttilappu, ihan kun jossain yläasteella.. Ja nyt sen väikkärin pariin, moikka!

6 kommenttia:

 1. ihana asu :) noi farkkuleggarit on kyllä mahtavat kun niissä on sivuilla noi palaset :p

  VastaaPoista
 2. mä oon katellut tuota samaa neuletta, mutta ikinä ole huomannut noita nappeja tuolla takana. :D Givagiva se onn:)

  VastaaPoista
 3. Petra: Juu mäkin tykkään!

  Anonyymi: kiitos, mäkin tykkään :)

  AnsQ: Heh, ne napit on kivat :) Vähän jotain erikoista..

  VastaaPoista
 4. Riikka, mun oli pakko jättää sulle palautepostia. Nauratti kun luin Eelin blogin kommentteja ja silmiin osui kommentti, jossa ensimmäisessä kahdessa lauseessa mainitaan sanat yhteiskunta, hyvinvointivaltio ja TULONJAKO...ajattelin että ton ei voi olla kun kirjoittanut sospolin opiskelija (ja jos tulonjako on kyllä semmonen sana että erään laitoksen opiskelijat on kyllä sillä hyvin aivopesty) opiskelija. Sen verran olin utelias olin että pakkohan se oli tulla tarkastaa.....haha,ja kyllä vain! ;)

  terkuin nimimerkki samaisen laitoksen kasvatti, tosin jo valmistunut;)

  kkk

  VastaaPoista
 5. Hahhaaa :D Miks mun mielestä ei ollut mitään hassua käyttää sanaa tulonjako, se tuli ihan luonnostaan..? Hmmm, sitä aivopesua? Koska sä oot valmistunut? En sentään tunne/tiedä sua mitään kautta..?

  VastaaPoista