lauantai 23. lokakuuta 2010

ol niingon gotonas!

R: Moikka ja terkkuja Raumalta! Tulin tänään jätkien kanssa tänne, ne meni yhden kaverin luo ja mä tulin Jennalle. Käytiin syömässä ja katsomassa jääkiekkoa, mutta lähdettiin pois jo kahden erän jälkeen kun tepsillä meni niin huonosti... Nyt olen ihan yksin täällä Jennan luona kun se on kuskaamassa poikia, niin ajattelin käyttää tilaisuuden hyväksi ja postata eilisen asun.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
tunika Bershka
legginssit Lindex
kengät H&M
laukku New Look
korut JC; H&M, Lefties

Tällaista olis siis päällä, tykkäsin! Aika perus baariasu, mustaamustaa.. Eilinen keikka oli ihan jees, vähän ehkä meinas mennä hermot kun jengi töni ihan hulluna koko ajan.. Ja joku idiootti muijat kiipeili jatkuvasti sellasen kaiteen päälle vaikka järkkäri kielsi monta kertaa kuin tyhmiä ihmiset on. Jos mä olisin saanut päättää niin olisin heittänyt ne ulos keikalta samantien.. Mutta joo, nyt pitää vähän laittautua, noi tulee pian tänne! Jenna soitti ja käski tehdä drinkin valmiiksi, sillä menee kuulemma hermot kun pojat on niin hitaita laittautumaan, ei uskoisi.

6 kommenttia:

 1. Ihan uteliasuudesta kysyisin Riikka, että millanen se sun (uusi?) ulkoinen salama on?

  VastaaPoista
 2. Lohja on ihan syvältä just ton takia :-D mut sama kun Cheek oli täällä, niin äkästen muijien tönisemiks seki vaan meni :< mut toivottavasti oli muuten hyvä ilta :>

  VastaaPoista
 3. Ihana tunika! Sitten katsoin että se on Bershkasta joten ei ole ihme että on ihana :)

  VastaaPoista
 4. Tupu: No ihan mahtava :) Jos merkkiä tarkoitat niin se on canonin speedlight, tarkempaa merkkiä en muista, mutta joku alle 150e maksoi.

  noraa: Joo muuten oli kyllä kiva ilta!

  Reetta: Kiitos :) Rakastan bershkan vaatteita!

  VastaaPoista
 5. Olitteko kenties lauantaina Rauman Onnelassa...? :)

  VastaaPoista