maanantai 18. lokakuuta 2010

New-York

PhotobucketPhotobucket
R: Ostin lauantaina Sokoksesta Mavalan New-York lakan, joka on ollut ostoslistalla jo tästä postauksesta lähtien.. Nyt kun Sokoksella sai S-etukortilla kaikista tuotteista 15 prosenttia alennusta oli ihan pakko käydä vihdoin ostamassa se. Luulin alunperin että sävy olisi vähän vaaleampi, mutta ihan kiva tämäkin on! Kivaa vaihtelua, kun yleensä mulla on aina jotain värikästä lakkaa.

Ei kannata ihmetellä jos musta ei kuulu vähään aikaan, kamalasti olisi kaikkea tekemistä. Alle kahteen viikkoon mahtuu mm. 4 tenttiä ja seminaarityön palautus, jes.. Lisäksi olisi pari peliä, treenit, reissu Lohjalle ja Raumalle jne. Yritän kyllä saada asukuviakin joskus taas kuvattua, viime aikoina ei oikeen ole ollut inspiraatiota/aikaa. Nyt nukkumaan, huomenna pitäisi jaksaa lukea ja illalla on kauden toinen peli, jee!

6 kommenttia:

 1. Toi on ihana lakka! Hipelöin sitä kanssa tänään ostoaikeissa.:D

  VastaaPoista
 2. Voi kun en pureskelisi kynsiä, vois lakkailla niitä kaikilla söpöillä väreillä :(

  VastaaPoista
 3. Mitäs Lohjalla? :) Ei täällä ole mitään (=

  VastaaPoista
 4. Anna: Suosittelen ostamista :)

  Roosa: aiai, nyt yrität lopettaa sen pureskelun!

  Riikka: Cheek :D Se esiintyy siellä jossain ja kaveri sai suostuteltua että lähdetään porukalla sinne :) Olen ollut kerran aikaisemminkin Lohjalla keikalla, tammikuussa siellä oli Aste! Sillon ainakin oli tosi kivaa!

  VastaaPoista
 5. Aivan! :D itekki meinasin tulla, mutta monet kavereista on nyt lomailemassa jossain muualla (: joten taitaa jäädä väliin :)

  VastaaPoista