torstai 28. lokakuuta 2010

nails and eyes

R: Tilasin taas pari uutta juttua Avonilta. Tai tilailen sieltä jatkuvasti kaikkea, mutta pitkästä aikaa tuli pari juttua, jotka haluan ehdottomasti esitellä täälläkin..

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Kynsilakan kuivattajaspray! Lupaa kuivattaa lakan minuutissa. Olin ehkä hieman skeptinen tämän suhteen, mutta voin kertoa että parin testin perusteella toimii. Varsinkin jotkut vähän halvemmat lakat on ihan törkeen hitaita kuivumaan, ikinä ei jaksa/ehdi odotella sitä viittä minuuttia että lakka kuivuu kokonaan, tästä on silloin kyllä apua! Ainut miinus on, että toi spraysuihke leviää aika laajalle alueelle, helposti menee ainetta koko kädelle ja vähän muuallekin, pitää siis olla tarkkana missä suihkii.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Tussimaisen eyelinerin tilasin vanhan tilalle. Tilasin aikoja sitten elfiltä tussimaisen eyelinerin, josta tykkäsin ihan kamalasti. Onnistuin kuitenkin alle kuukauden käytön jälkeen jättämään korkin auki yöksi ja kynä kuivui käyttökelvottomaksi. Siitäkin on nyt jo vaikka kuinka kauan, muistin nyt vasta tilata uuden.. No, onneksi tilasin, tykkään tästä!

Jos joku haluaa tilata Avonilta jotain, niin mun kautta pystyy! Tässä on uusin kuvasto, tilausaikaa on 9.11 asti ja tilauksen voi lähettää kaksiyhdenhinnalla@gmail.com.

5 kommenttia:

 1. Toi kuivattajaspay olis kätevä!

  VastaaPoista
 2. mä voisin ehkä tilata jotain! :) onko joku minimisumma millä täytyy tilata vai voiko ottaa jonkun ihan pikkupikku-tilauksenkin? :-D

  VastaaPoista
 3. Jenna: jep :)

  Petra: Ei oo mitään minimiä :) Tietty sit jos mun pitää postissa ne sulle lähettää niin postikulut lisätään, riippuen tuotteiden koosta.

  VastaaPoista
 4. pysyykö toi eyeliner hyvin koko päivän? (:
  -J

  VastaaPoista
 5. J: Joo kyllä se mulla ainakin on kestänyt hyvin! En kyllä oo koskaan vielä ihan koko päivää käyttänyt, useesti iltamenoissa vaan..

  VastaaPoista