tiistai 26. lokakuuta 2010

Myrskyä odotellessa

J: Olin tänään vähän ahkerampi kuin eilen ja olin jopa parilla demolla ja luennolla. Aamulla olin ihan unessa kun herätyskello soi ja supernopean suihkun, pikameikkauksen ja vaatteiden valitsemisen jälkeen juoksin koululle ja vasta ekalla demolla tajusin, että se herätyskello soi 9.45. Eihän siihen aikaa kuuluisi väsyttää enää niin paljon! Menin ajoissa nukkumaan, mutta silti väsyttää. Unenpöpperössä valitsin kuitenkin ihan kivat vaatteet päälleni..
 Takki, leggingsit, kauluspaita ja huivi H&M, kengät New Look, laukku Seppälä, korut Lindex

Olisko kellään jotain ideoita, miten torjua syysväsymystä? Itse oon nukkumisen kannalla, mutta sattuneesta syystä (mm. opiskelu, tentit, deadlinet..) ei voi vain nukkua. Huomiseksi ajattelin varata vähän energiajuomaa, sillä pitäisi jaksaa lukea koko päivän..

4 kommenttia:

 1. Apua, en muistanut että sulla on toi paita! Haluan sen lainaksi seuraavaksi kun nähdään?

  VastaaPoista
 2. Yks mikä ainakin mulla auttaa aamuherätyksiin, ja oon tosiaan maailman väsynein tyyppi talvisin on sellaiset sarastusvalo herätyskellot, siis mitkä alkaa puoli tuntia ennen kuin herätyskello soi pikkuhiljaa valaistumaan ja lopulta mä oon itse yleensä herännyt jo ennen kun koko kello soi niin siihen valoon. Ihmisen joku luontainen rytmi menee sekaisin kun on koko ajan pimeetä, ja se pimeys vaan pahenee tässä vielä.

  Toinen mistä haaveilen, mutta kun nekin on niin pirun kalliita on kirkasvalolamppu, oon lukenut niistä paljon hyvää, kun meillä suomessa ihmiset ei saa tarpeeks valoa talvisin, vaikka olis päiväsaikaankin ulkona, ja se sitten vaikuttaa kaikkeen, aika järkeenkäypää kyllä. Sen taidan kyllä hankkia täks kaamos ajaksi.

  Ja sitten kolmas on berocca :) Se on hyvä vitamiinivalmiste, mun lääkärikin suositteli sitä viime talvena kun olin äärettömän väsynyt. Riittävästä D-vitamiinin saannista tulee huolehtia myös.

  Ja sitten tosiaan liikunta! Sen arvoo ei voi kyllä yhtään vähätellä, miten paljon voimaa saakaan kunnon reenistä :)

  Taisin vähän innostua, mut yks ihan lemppari aihe! Kyllä ne energia juomatki hetkellisesti auttaa, mut koko talven jaksamisen kannalta...Vaikka mieluiten mä kyllä nukkuisin kevääseen asti tai lähtisin johonkin lämpimään talveksi. Rakastan talveakin (viime talvi oli ihanan luminen), mutta en tajua miten se voikaan vaikuttaa mun jaksamiseen ja mielialaan niin paljon, enkä kyl oo ainoa, kyl me suomessa sen verta masentunutta kansaa ollaanki ://

  (Nii ja alkoholia kannattaa kans välttää ainakin paljon nautittuna=väsyttää, ja sit tietty ruokavalio vaikuttaa jaksamiseen jne. mut eiköhän ne tiijäkin kaikki, vielä ku jaksais noudattaakin :))

  VastaaPoista
 3. Suosittelen ostamaan ison purkin d-vitamiini tabuja :) Itsellä käynnistyi jo muutama viikko sitten niiden popsiminen. Todellisuudessa en tiedä auttavatko ne sitten väsymykseen yhtä hyvin kuin esimerkiksi nukkuminen tai energiajuomat :D mutta ovatpahan ainakin muuten hyväksi. Vaikka sit vetäisi kaikkea sekaisia; tabuja ja energiajuomaa :D

  VastaaPoista
 4. Riikka: Joo, saat!

  Anonyymi: Ihanan pitkä vastaus:> Sellanen lamppu ois aika siisti, mut nekin maksaa vähän liikaa opiskelijabudjetille:/
  Beroccaa vois testata:D Liikuntaa harrastan opiskelujen ja treenien vuoksi päivittäin, joten liikunnan vähyydestä väsymys ei voi ainakaan johtua. Ehkä ennemmin päinvastoin!

  Anonyymi: Ehkä pitäs sellasiakin testata, vaikka maidosta saankin aika paljon D-vitamiinia.

  VastaaPoista