maanantai 25. lokakuuta 2010

lazy mondayJ: Erittäin hyvä alku tälle viikolle, en ole poistunut neljän seinän sisältä ollenkaan. Oon yrittänyt lukea torstaiseen tenttiin, nukahdellut kirjan viereen, katsonut How I met your motherin kuudennen kauden jaksoja, syönyt mozzarella pitsaa ja ihan liikaa nallekarkkeja. Oon kaiken lisäksi koomaillut oikein pirteässä asussa, kaikki sukista huppariin on haarmata.

Nyt ajattelin lukea vielä vähän ja mennä ajoissa nukkumaan.. Jos vaikka huomenna jaksaisi raahautua yliopistolle saakka tai lukea siihen hemmetin tenttiin.. Miksi kivoja viikonloppuja seuraa aina supertylsä viikko?

7 kommenttia:

 1. ooo miten hyvän näkönen toi pitsa! onko se omatekemä vai joku kaupan? huh, mulla rupes kuola valumaan...:D pakko kai syödä kaurapuuroa :D:D

  VastaaPoista
 2. AHh mä rakastan ruokakuvia! : D

  VastaaPoista
 3. Tuo Mozzarellapizza on superhyvää! Mä olen yrittänyt myös lukea uusintatenttiin joka on huomenna. Luin ekaankin ihan tolkuttomasti joten nyt ajattelin vaan kerrata. Se ei voi olla vaikeampi :D

  VastaaPoista
 4. jutta, se on lidlin mozzarella pitsaa ja mun tekee just nyt ihan kamalasti mieli sitä :)

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa niin mun tän päiväiseltä opiskelulta;)

  VastaaPoista
 6. Haluun karkkiaaaaa! Möhh. Ite oon vast tokalla tuotantokaudell how i wet your motherissa, miten ihmeessa se voi jatkua noin pitkään :o

  VastaaPoista
 7. Jutta: Lidlin:) Suosittelen, noilla on niin paras hinta-laatu suhde!

  AnsQ: Mä ruokaa:D

  Reetta: Oikea ajattelutapa:D Toivottavasti menee hyvin:)

  Riikka: Ai sä vastasitkin jo:D Munkin tekee mieli sitä taas!

  Sirpale: Sitä on vissiin liikkeellä:D

  Nadja: Se jatkuu ja jatkuu.. Tuut hämmästymään!;D

  VastaaPoista