tiistai 26. lokakuuta 2010

koiran elämää

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPetaa vaan se sänky, mutta minähän nukun tässä.

Joskus toivon että olisin koira. Siellä se taas nukkuu mun tyynyllä, kun mä yritän epätoivoisesti kerrata pilkkusääntöjä ja muuta yhtä mukavaa muutaman tunnin päästä alkavaan tenttiin. Tentistä sitten joko kiireellä treeneihin, riippuu kauan teen sitä, tai jos en ehdi treeneihin niin sitten kotiin lukemaan huomiseen tenttiin. Olen kyllä hyvin tyytyväinen ensi maanantaina kun suurin osa tenteistä ja deadlineista on ohi.

14 kommenttia:

 1. Ihana hauva :D näyttää niin halittavalta

  VastaaPoista
 2. Munkin piti tulla tosta sanomaan, että on se halittavan ja lempeen näkönen veikko. Vaikkei Veikko olekaan. : D

  VastaaPoista
 3. On se Jakke sitten ihana <3<3 Mulla on ikävä sitä!

  VastaaPoista
 4. Ihan kun meidän Chip! Se ei liiku minnekkään vaikka heitän mitäkin peittoja sen päälle siivotessa:D

  VastaaPoista
 5. Oon kyllä miettinyt ihan samaa. Välillä toivoisin olevani koira :D

  VastaaPoista
 6. onko kumpikaan teistä ikinä töissä?

  VastaaPoista
 7. Mirette: Se on :)

  AnsQ: hehee :D

  Jenna: Silläkin sua!

  Nadja: Heh, oikea asenne :D

  Mode Junkie: thanks, he is!

  Maya: Juu, mut sit välillä ois tylsää ku koirat syö vaan jotain omaa kuivamuonaa jne..

  Anonyymi: kiitos!

  Anonyymi: ööööh, joo? Mikä kysymys tämä nyt oli? Mistä päättelit että ei oltaisiin? Me molemmat opiskellaan ja molemmat ollaan ennen tätä syksyä tehty vakituisesti osa-aikatyötä opiskelun ohella. Mä teen edelleenkin satunnaisia hommia sillon tällöin, tekisin enemmänkin, mutta täältä Salosta ei opiskelija niin vaan saa omiin aikatauluihin sopivaa työtä. Jennalla on niin paljon kaikkea opiskelua että se ei edes pystyisi tekee kunnon hommia opiskelun ohella, kesällä sitten tietenkin senkin edestä.

  VastaaPoista
 8. hirveen vihamielinen vastaus kun kysyin vaan mielenkiinnosta että teettekö opiskelujen ohella töitä... miksi noin vihainen vastaus?
  anteeks nyt vaan mutta mua kiinnosti tietää :)
  minkälaisia hommia sä teet nykyään (vaikkakin sitten satunnaisesti)?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: No anteeksi, vähän vaan loukkaannuin kun kuitenkin oon tehnyt töitä 14-vuotiaasta asti ja tosta sain just sen käsityksen että etkö laiska paska tee töitä koskaan. Ja kun just oon viime postauksissa valitellut miten kamala kiire on koko ajan opiskelujuttujen kanssa, ja sit tulee kysymys että teetkö töitä koskaan.. Ehkä jos just ei ois miljoona juttuu kesken ni oisin tonkin saattanut eri tavalla ymmärtää. Mutta joo, oon nyt syksyllä tehnyt sellasia tutkimushaastatteluja, ihan jees hommaa vaikka ihmiset osaakin olla joskus tosi idiootteja kun niille menee juttelee :S Lisäksi myyn niitä Avonin tuotteita, ei sillä rikastumaan pääse mutta on sekin plussaa tälleen opiskelijalle.

  VastaaPoista