tiistai 19. lokakuuta 2010

Inside my bag

J: Mun on pitänyt joku ikuisuuden postata jotain niinkin mielenkiintoista, kun mun laukkuni sisältö. Laukku vaihtelee aika usein, mutta tällainen sisältö sieltä yleensä löytyy..

Photobucket

1. Kukkaro on tietysti mukana aina. Tällä hetkellä se hieman pursuilee kuitteja sun muuta turhaa. Rahaa sieltä on yleensä turha etsiä, sillä maksan melkein kaiken kortilla.
2.Kalenteri on myös aina mukana. Toi TYY:n kalenteri on kätevän kokoinen mukana kuljetettavaksi, mutta sivuilla on ihan liian vähän tilaa. Oon koko syksyn ollut ostamassa isompaa tilalle, mutta jotenkin se aina unohtuu..

Photobucket
Tää viikkon näyttää aika tyhjältä, jos vertaa vaikka viime viikkoon..  Aika liikkapainoitteista. Tyhjä tila tällä viikolla ei ole todellakaan vapaata, vaan pitäisi lukea pariin tenttiin ja tehdä portfolioita.

3.Purkkapussi kulkee aina mukana ja jauhankin purkkaa ihan liikaa..Tollanen pussi saattaa mennä parissa kolmessa päivässä.
4.Hiusharja tietty myös, vaikka harvemmin jaksan hiuksia harjata kesken päivän
5. Elf:in puuteri. Se on aika huonoa, joten ei haittaa vaikka se hajoisikin laukun pohjalla pyöriessä. Oon mestari hajoittamaan tuollaisia kivipuutereita.
6.Naurakaa vain tälle! Mun ikivanha Nokiani.. "Oikea" kännykkä hajosi vappuna ja en ole vieläkään korjauttanut sitä. Tällä hetkellä se taitaa majailla Salossa, kun piti koko kesä viedä se siellä korjattavaksi. (Vinkkivinkki äiti, voisit viedä sen..)
7.Avaimet. Ilman näitä olisin ihan hukassa. Vielä toistaiseksi en ole unohtanut niitä kotiin. Tai minnekään muuallekaan..

Photobucket
Näyttö saattaa olla hieman naarmuuntunut, mutta hyvin se vielä pelittää..

8.Ipod. En osaa kävellä jos en kuuntele musaa samalla. Jos se ei ole käytössä, se on aika usein laukussa, etten vaan lähde ilman minnekään.
9.Nenäliinat myös tarpeellisia näin syksyllä
10.Kyniä pari kolme.. Ihan tarpeellisia, kun aina tietyin väliajoin tule unohdettua penaali kotiin.

Photobucket

11.Minilakka. Vähän sama kohtalo kuin harjalla, kulkee päivittäin mukana, mutta harvemmin sitä tarvitsee.
12. Huulirasva! Tällä kertaa laukussa oli vain yksi, joskus niitä saattaa löytyä kolmekin..

Näiden lisäksi laukusta löytyy melkein aina vesipullo, ponnareita, epämääräisiä kauppakuitteja, rannekoruja ja muuta rojua.

Nyt haluan haastaa teidät muutkin esittelemään laukkunne sisällön! ;)

5 kommenttia:

 1. Tää oli kiva postaus :) Voisin melkein itsekin tehdä sitten, kun on taas aikaa!

  VastaaPoista
 2. hyppäsit vitosen yli :)

  VastaaPoista
 3. Maya: Kannattaa tehdä:) Tulee samalla siivottua kaikki turha pois sieltä..

  Anonyyi: Oho, hyvä minä:D Nyt sekin on paikallaan, kiva kun huomasit!

  VastaaPoista
 4. Joo hei mäkin teen tän vaikkaaa öö huomenna! Kivakiva. 8)

  VastaaPoista