perjantai 29. lokakuuta 2010

inspiration

R: Mulla on viime aikoina pukeutumusinpiraatio ollut ihan kadoksissa. Osittain siksi, että aamuisin tenttiin lähtiessä ei pahemmin jaksa panostaa pukeutumiseen, saatika sillon kun istuu kotona koko päivän lukemassa. Osittain inspiraation puute johtuu vähän omasta tylsästä vaatekaapista, tämä on taas niitä kausia kun vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta silti ei ole mitään päälle pantavaa. Ja taas tekisi mieli heivata reippaasti yli puolet vaatteista kirppikselle..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Yleensä katumuotisivujen selailu auttaa inspiraation puutteessa.. Ja yleensä alkaa kamalasti tekee mieli shoppailemaan, niin nytkin! Valitsin stockholm streetstylestä ja altamirasta omat tämän hetken suosikkini.. Näiden kuvien selailun jälkeen mun ostoslistalle päätyi ainakin..

-musta iso salkkulaukku
-nahkahousut
-armyn vihreä paita (tai sitten pöllin Jennalta tämän)
-jotain kirkkaan punaista

Iso salkun mallinen laukku tulisi ihan oikeasti tarpeeseen, sinne mahtuisi hyvin kirjat ja muut luennolle mennessä. Oletteko bongailleet jossain jotain kivoja, opiskelijabudjetille sopivia? Nahkahousuista sen verran, että päätin jo kerran kun sellaisia kokeilin että ne ei ehkä ole mun juttu, mutta hitto kun ne näyttää kuvissa hyvältä! Heti asu näyttää huomattavasti paremmalta ja jotenkin tyylikkäämältä. Ja jotain punaista. Siis oikeasti punaista.. Lapsena käytin punaista useasti, mutta nyt en kyllä osaa sanoa koska viimeksi olisin käyttänyt mitään punaista (sitä yhtä juhlamekkoa ei lasketa, se ei ole kirkkaan punainen). En ehkä ihan heti pukisi päälleni kirkkaan punaisia housuja, tai välttämättä paitaakaan, mutta muuten olen kyllä alkanut punaiselle lämpenemään! Pieninä yksityiskohtina näyttää oikein hyvältä. Vai?

Mitä teidän ostoslistoilta löytyy tällä hetkellä?

5 kommenttia:

 1. äääh! 1. kuvan kengät, 2. michael korsin laukku<3, 3. punaset korkkarit, 4.+5. kokonaisuudet!

  miksei ikinä onnistu itse näyttämään noin hyvältä/omista just tollasia juttuja? epäreilua - vaikka kyllä mä tykkään mun vaatekaapistakin! :-D

  ostoslistalla: mustanahkalaukku, (uudet) mustat pillifarkut sekä tasapohjaiset talvikengät

  VastaaPoista
 2. Tosi inspiroivia kuvia!

  Mun ostoslistalta löytyis kans armeijan vihreä paita (ja kaikkee muutakin armeijan vihreää), joku salkun tyylinen laukku ja kesällä ois ihanaa käyttää jotain rentoja kukkakuvioisia housuja. Ja muutenkin jotkut huomiota herättävät housut olis kesäksi hakusessa :)

  VastaaPoista
 3. Elina: Ihanaa että sä tykkäät sun vaatekaapista :) Mulla on vähän vielä parannettavaa omassa vaatekaappisuhteessani..

  Iina: Niin on :) Kesällä kun olin barcelonassa, niin siellä oli tosi monessa liikkeessä just kaikkia kuviollisia (varsinkin kukkakuviollisia) housuja! Vähän harmittaa etten ostanut, tajusin vasta vikana iltana että haluan sellaiset ja ehdin sovittaa vaan muutamia, jotka eivät tietenkään olleet tarpeeksi kivoja :S Ensi kesänä sitten..

  VastaaPoista
 4. Ihana tumman asun piriste nuo punaset kengät :)

  VastaaPoista