tiistai 19. lokakuuta 2010

en sorru, en sorru, en sorru

R: Mun pitäisi tällä hetkellä lukea valtio-oppia, mutta eksyin Nellyn sivuille haaveilemaan. tarjoaa tämän viikon ajan toimituskulut ilmaiseksi, vähän houkuttelisi laittaa tilaus menemään. Yleensä kun menen Nellyn sivuille, tsekkaan aina ekana kengät ja niin tein nytkin ja löysin muutamat ihan mahtavat!

Photobucket

Ihastuin viime keväällä kiilakorkoihin, ja se ihastus on jatkunut siitä asti.. Kiilakoroilla on niin helppo kävellä monta tuntia, vaikka korkoa olisi miten paljon! Ja ne on yleensä tosi hyvät jalassa muutenkin. Näissä Nellyn kengissä mietityttää vähän se laatu, Jennalla kävi aika ikävästi Nellyltä tilattujen kenkien kanssa.. Toisaalta itselläni ne on aina kestäneet tosi hyvin, esimerkiksi nämä bootsit on olleet tosi kovassa käytössä ilman mitään ongelmia.

Photobucket

Vaikka noi mustat kiilakorot olisi ihan mahtavat, niin pakko myöntää että nämä ruskeat on enemmän sitä mitä mun kenkäkaappi ihan oikeasti tällä hetkellä kaipaa. Tollaset matalapohjaiset on kuitenkin helpommat ihan arkikäytössä, harvemmin esim. yliopistolle lähtiessä jaksan mitään korollisia kenkiä laittaa. Ja tykkään ajaa autoa matalissa kengissä, senkin puolesta niitä tulee käytettyä paljon enemmän nyt kun joudun tota Salo-Turku väliä melko useesti ajelemaan.

Mä taidan nyt kyllä jättää tilauksen tekemättä, ihan vaan sen takia etten tarvitse mitään. Kamalia kyllä tollaset tarjoukset, meinaa sortua ihan vaan sen takia kun saa ilman postikuluja. Sama kun joskus sortuu ostamaan jotain alennuksen takia, vaikka pärjäisi hyvin ilmankin.. Ostin kun halvalla sai.. Mutta jos joku muu haluaa sortua tai ihan oikeasti tarvitsee jotain, niin kannattaa tilata ltä viimeistään sunnuntaina. Hahhaa, kuitenkin mäkin keksin ennen sunnuntaita että tarvitsen ihan välttämättä jotain ja teen tilauksen. Saatte haukkua mut jos niin tapahtuu.

7 kommenttia:

 1. The first shoes are great! Love them.

  VastaaPoista
 2. Mäkin olisin halunnut noi kengät, mutta niitä ei ollu enää kun kävin katsomassa :( Ihan hyvä..en olis saanut tilata..:D

  VastaaPoista
 3. OMG OMG OMG!! that first pair of wedges are RADDD!! i want.. ;) nelly has the best affordable shoes ever!

  xoxo Mode Junkie

  VastaaPoista
 4. Mäki miettisin et pitäiskö tilata Nellyltä.. mut sit päätin etten edes selaile niitä sivuja (paitsi kengät oli kyl kans pakko tsekata ;D) ku oon nyt taas tilaillu niin paljon.. tänää palautin just asokselle ja huomen pitäis palauttaa elloksen paketti.. ja sit kävin kaupungil Vilasta ostamassa tooosi epä Tuiskumaisen mekon, näät sen sit perjantaina ;)

  VastaaPoista
 5. Any: me too!

  AnsQ: Aijaa! No, ainakin rahat säästy :D

  Mode Junkie: yeah, they really have!

  Tuisku: Mä odotan jo että nään sen mekon, alkoi kiinnostaa :) Sulla on niin paljon erilaisia mekkoja että mikä voi olla niin epätuiskumainen.. hmmm.. :D

  VastaaPoista
 6. Noh, sanotaan ainaki että se on sellanen mitä en yleensä edes sovita, ku en tykkää.. mut nyt halusin välttämät uuden mekon ja sovitin kaikkia ja toi jostain syystä oli paras :DD
  eikä ainakaan löydy kaapista toista vastaavaa :D

  VastaaPoista
 7. Ok.. :D Mielenkiinnolla odotan huomista!

  VastaaPoista