perjantai 15. lokakuuta 2010

beautiful blogger award

J: Saatiin vähän aikaa sitten Mayalta tällainen ihana tunnustus. Kiitos vielä <3 Tarkoitus on siis listata seitsemän asiaa itsestään ja laittaa sitten palkinto seitsemälle eteenpäin. Koska tämä tunnustu oli molemmille meille, listasin yhteisiä juttuja musta ja Riikasta.

1. Meidän keskustelua saattaa olla joskus todella hankala seurata. Voidaan aloittaa keskustelu tentti arvosanoista ja muutaman minuutin päästä puhua roskiksen tyhjentämisestä. Todellista ajatuksen virtaa, täydennetään toistemme lauseita ja puhutaan päällekäin. Kuitenkin toinen tajuaa mistä on kyse.

2. Ollaan molemmat oltu aika ujoja ja hiljaisia lapsena, mutta nykyään kaikkea muuta!

3. Inhottiin molemmat koululiikassa tanssia ylikaiken. Vanhojen tanssit oli ihan kivat, mutta ainoat lintsaukset taisi tapahtua juurikin tanssitunneilta.. Eikä meillä kummallakaan ole oikein rytmitajua..

4. Ollaan korisfriikkejä. Tällä kaudella saatetaan ekaa kertaa pelata vastakkain, eli eri joukkueissa. Jännää!

5. Luultiin, että jaksettaisiin pitää tätä blogia ehkä kuukauden tai pari, nyt meillä on pian jo 2v synttärit. Aika siistiä.

6. Asuttiin 20 vuotiaaksi saakka samassa huoneessa, joten mun mielestä on hassua, kun jengi kyselee miten voin asua 21m2 asunnossa! Se on luksusta siihen nähden, paljon mulla oli aikaisemmin tilaa.

7. Riidellään aika harvoin keskenään, ja sillon kun riidellään niin yleensä se riita unohtuu aika äkkiä. Esim. Blaabaablaa, haukkumista, huutoa, riitelyä ...10 sekuntia... okei lähetäänkö sinne kaupungille?

Me ei nyt anneta tätä kenellekään, koska ilmeisesti tämä on aika monissa blogeissa jo kiertänyt? Ja olette kaikki niin ihania että olette kaikki ansainneet tämän.

2 kommenttia: