perjantai 15. lokakuuta 2010

asiaa korviksista

R: Oon ehkä ennenkin sanonut, mutta oon tosi huono käyttämään koruja. Ja ehkä kaikista huonoin olen käyttämään korviksia. Tai siis joo, onhan mulla aina korvikset, mutta lähes koko ajan samat tylsät mustat. Otin muuten reiät korviin vasta joskus tosi vanhana, olin ainakin 15v sillon, ehkä vanhempikin? Otinkin sitten melkeen heti noi kaikki 5 reikää, joissa kaikissa pidän edelleenkin korviksia.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Viime aikoina mun säälittävän pieni korvisvalikoima on lähes tuplaantunut aika sattumalta. Noi dividedin värikkäät ostin pari viikkoa sitten Helsingistä, taisi maksaa pari euroa.. Ostin noi oikeastaan siksi että tiputin yhden vanhoista mustista vakkarikorviksistani hotellin lattialle ja sitä ei löytynyt mistään. Lähinnä varmaan tulee mustien lisäksi käytettyä valkoisia, kultaisia ja hopeita. Ton toisen korvisetin voitin Suvin arvonnassa muutaman muun pienen kivan jutun lisäksi (kiitos vielä!). Aika hyvä tuuri kävi, katselin itsekin joskus noita ja mietin että ostaisinko, mutta jätin sitten kuitenkin ostamatta. Ainakin noi rusetit on ihan super söpöt! Noi yksittäiset korvikset taisin ihan vahingossa omia Jennan eläinkorvissetistä, joka vilahtaa tässä postauksessa, olisin halunnut pöllöt mutta niistä Jenna ei suostunut luopumaan.

Olen päättänyt että yritän nyt ihan oikeasti käyttää muitakin korviksia kun tavallisia mustia, kun kuitenkin jotain ihan kivoja omistan. Kadehdin niitä jotka muistavat (tai jaksavat) vaihtaa joka päivä jotkut asuun sopivat korvikset.. Tai edes juhlimaan lähtiessä (terkut Tuiskulle!). Itse en ikinä muista. Yleensä tajuan liian myöhään että ups, korvikset unohtui.

Mites te, tuleeko korviksia vaihdeltua useasti?

6 kommenttia:

 1. Jee jee :DD
  Meillä taitaa tosiaan mennä hiukan ristiin toi, ku sulla aina ranteissa koruja ja mulla korvissa.. ku ite oon taas tosi huono käyttämään rannekoruja.. jäävät aina johonkin kiinni/hajoavat/hidastavat menoa ;DD

  VastaaPoista
 2. heh, just päätin myydä lähes kaikki korvikseni pois. sattumalta päädyin sun blogiin. multa löytyy yli 100 paria, enkä enää niitä käytä. aattelin et panostan muutamiin vähä arvokkaampiin ni ei tarvi niin monia :P

  kattelin kotiesittelysi, kivan näköinen koti! :)

  VastaaPoista
 3. Tuisku: juu :)

  S: ehkä ihan fiksu ratkaisu, kamalasti korviksia sulla! Ja kiitos :)

  SL: kiitos!

  VastaaPoista
 4. vikat korvikset söppänät! miksen oo ite törmänny noita sisältävään korvispakettiin- höh.

  oon kanssa tosi laiska/surkea korvisten kanssa. löytyy muutamat ihan huiput korvikset, mutten silti koskaan muista käyttää niitä. sormus on jotenkin niin paljo helpompi kun korvikset. pitäis varmaan opetella taas käyttämään, noi reiät taitaa umpeutua kohta kun en edes muista koska viimeks olisin pitänyt!

  VastaaPoista
 5. Elina: Juu niin on :) Mä oon nähnyt noita vaan helsingissä siinä aleksanterinkadun HM:ssä, en tiiä onko ollut muualla..

  VastaaPoista