keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Pieniä yllätyksiä

J: Heippa kaikille! Paluu arkeen on ollut mitä mukavin! Oon nähnyt kavereita, tehnyt rästijuttuja, ollut parilla luennolla, pyydystänyt bilsan demolla hyönteisiä ja käynyt salilla. Tätä arkea olin odottanut. Töissäkin oli ihan kivaa, mutta ainakin tällä hetkellä opiskelijaelämä voittaa sen.
Mun arkea on piristänyt tässä viime aikoina postiluukusta tipahtaneet palkinnot. Toinen oli luultavasti seikkaillut parissakin eri postissa. Voitin näiden tyttöjen arvonnan jokin aika sitten ja annoin vanhempieni osoitteen palkinnon postittamista varten, koska olin sillon siellä. Pakettia ei kuitenkaan kuulunut ja löysin sen sunnuntaina täältä Raumalta. Muutin kaksi vuotta sitten pois Salosta, asuin vuoden Turussa ja nyt vuoden täällä Raumalla.. Ja posti osasi kääntää sen tänne. Aika tehokasta! Paketista paljastui pari söpöä juttua

Photobucket

Artun arvonnassa voitin juuri mulle täydellisen palkinnon, H&M:n lahjakortin ja ihanan huulirasvan.
Photobucket

Näitä voittoja saisi tulla lisäänkin. Tai vaikka isompiakin!

Nyt alan valmistautua iltaa varten, pitää mennä Lokilta iltaan vähän tsekkailemaan, millaisia ne uudet fuksit on tänä vuonna!

4 kommenttia:

 1. Mä voin ottaa ton rannekorun jos et itse käytä sitä ;)

  VastaaPoista
 2. Posti kääntää kyl aikast hyvin noita posteja, vaikka niissä aina hiukan kestääki.. mullekki töistä jostain kumman syystä lähetetään palkkakuitit aina porukoitten osotteeseen, vaikka oon ilmottanu niille ihan tän omani, mutta kiltisti posti aina kääntää, tosin saan aina palkat ennen sitä palkkakuittia ;DD

  ja kivoja voittoja oot saanu :)
  mäki oon tänään taas vaihteeks käyny kattelemassa meijän fukseja baarikierroksella ja tänään kattelin vähän muitaki fukseja ku vaan restan :)

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kyllä mä uskon, että sille löytyy käyttöä;)

  Anonyymi: Niin oli:)

  Tuisku: Vähän outoa:D
  Mulle jäi toi fuksien katselu vähän vähemmälle, siellä oli vaan enimmäkseen lokkifukseja, ja niitäkin aika vähän!

  VastaaPoista