keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Onnettomuus

J: Olipa kerran ihanan kirpeä syksyinen aamu ja mittari näytti kahta astetta. Jenna päättää laittaa uudet kengät jalkaan ihan vain sen kunniaksi, ettei tarvitse heti aamusta vetää liikuntakamoja päälle. Jenna jopa ehtii kuvaamaan aamulla asun, koska koulu alkaa vasta yhdeksältä. Mutta mitä tapahtuukaan, kun Jenna innoissaan juoksee matikan luokkaan?

Photobucket

Kenkä hajoaa! Nellyn hyvää laatua.. Kengät siis ihan ensimmäistä kertaa jalassa! Tuon saa toki liimattua ja kengät maksoi vain kympin, mutta ei ne silti saisi hajota ensimmäisellä käyttökerralla.. Taitaa lähteä Nellyn asiakaspalveluun yksi vihainen maili. Onneksi oli taukoa demojen välissä ja ehdin käydä kotona vaihtamassa kengät.

Palataan vielä aikaan, jolloin kengät oli ehjät..
Photobucket
Photobucket

Takki, neule, leggingsit H&M, säärystimet Lindex, kaulahuivi New Look  ja laukku Kymppilinja, tilattu täältä.

Kyseinen onnettomuus tapahtui siis eilen. Tänään oli kivempi päivä, kävin esimerkiksi suunnistamassa 4-5 luokkalaisten kanssa. Kiva päästä välillä ihan "tositoimiin", alkaa pelkkä opeksi opiskelu kyllästyttää.
Nyt pitäisi pakata kamoja viikonlopuksi.. Yritän päästä jo huomenna lähtemään Saloon ja perjantaina suunnataan Riikan kanssa Helsinkiin, jee!

7 kommenttia:

 1. kiva asu.kyllä tosta kengästä kannattaa tosiaan laittaa palutetta!

  VastaaPoista
 2. Joo siis voi helvetti, että ottaakin välillä päähän toi Nellyn kenkien mahtava laatu! Mullakin on parit hajonneet ihan ensimmäisillä askelilla :s

  VastaaPoista
 3. Hyvää laatua sanoisinko! Ja kyl se aina ärsyttää jos hajoo heti käsiin (tai tässä tapauksessa jalkoihin...) vaik ei tavara oliskaan maksanu paljoo!:( Kantsii kyl lähettää vähä postia Nellylle. Mut sitäkin piti sanoo et tosi kiva toi kengät-sukat yhdistelmä.:D Itekki oon jotenki ihastunu tollaseen et sukan varsi tai toi näkyy kengästä tollee kivasti!:)

  VastaaPoista
 4. Eiku noi onki säärystimet!:DD Hehe, mut siis joo kivat on

  VastaaPoista
 5. Mulla hajosi nellyltä tilatun takin vetoketju, kun kokeilin sitä toista kertaa päälle.. Eikä tietty verkkokaupassa ollut enää niitä jäljellä et ois saanu vaihdettua. Lupasitvat mulle kyllä 20 euroa nellyrahaa eli jään vaan about kympin tappiolle vetoketjun vaihdosta.. Mut tosiaan, ei näytä olevan mitään erityisen hyvää toi nellyn tuotteiden laatu. :/

  VastaaPoista
 6. Voi ei! Mulle kävi samallalailla viime viikolla! Tosin kyseessä eivät olleet uudet kengät vaan kirppikseltä hankitut ihanat saapikkaat, mutta kuitenkin. Meinasin kaatua persuksilleni, kun nousin bussista ja kappas vain; kengän korkolappu (vaimikälie) oli jäänyt mitä ilmeisemmin bussiin! :p

  Nytpä on hyvä syy mennä suutarille vaihtamaan korkolaput noihin kenkiin, koska en muutenkaan tykännyt niiden "kolkosta" äänestä.

  VastaaPoista