torstai 23. syyskuuta 2010

new pair

Photobucket

R: Talven must have kenkälistasta voi nyt yliviivata kiilakorkonilkkurit. Nämä hm:n nilkkurit saapuivat eilen, rakkautta! Jenna tuo huomenna mun osuuden New Lookin tilauksesta, toivotaan että sen jälkeen kyseisestä listasta voi yliviivata myös otk-saappat..

Harmittaa kun en ole pitkään aikaan saanut postailtua mitään asukuvia. Inpis on ehkä vähän kadoksissa ja lisäksi niistä kivoistakaan asuista en ole saanut kuvia, kun en ole vielä keksinyt missä täällä uudessa asunnossa saisi otettua kuvia itselaukaisimella. Hovikuvaajallakin on viime aikoina ollut aika erit aikataulut kun mulla. Olisiko teillä jotain postaustoiveita?

6 kommenttia:

 1. Apua, nyt tekis mieli tilata noi mustatkin kiilakorot mut kai mä tyydyn noihin mun harmaisiin (ainakin hetken) : )

  VastaaPoista
 2. Noi on tosi kivat! Mä tilasin noi kans joskus vähä aikaa sit, mut ne puristi inhasti kärjestä :( tyhmää. Ehkä mä viel jostai löydän tommoset.

  VastaaPoista
 3. En ollut aikaisemmin oikein mitenkään syttynyt kiilakorkoisille nilkkureille. Eilen kuitenkin näin kun kaupungilla tepasteli ihastuttava tyttö pillifarkkuineen ja kiilakorkoinen ja totesin että aijai että näyttää hyvältä. Nyt kun vielä tuijotin kenkiäsi tuosta kuvasta niin tuli sellainen fiilis että mä haluun myös! :)

  VastaaPoista
 4. ooooh ihanat! Tiedätkö onko noita jo kaupoissa?

  VastaaPoista
 5. Kiraz-: No mun tekis mieli tilata ne harmaatkin :D Mutta noi saa luvan riittää..

  AnsQ: juu niin on!

  veerra: aijaa :( Mulla ne on hyvät jalassa, mulla tosin on sen muotoinen jalka että lähes kaikki kengät sopii aina!

  Reetta: pillifarkut+kiilakorot=rakkautta!

  Mä oon itse ihan nyt tän vuoden aikana ihastunut kiilakorkoihin, enää en haluaisi muita käyttääkään! Niillä on niin helppo kävelläkin vaikka korkoa olisi miten paljon..

  Nadja: Kaupoissa taitaa olla melkeen samoja MUTTA ne maksaa 10e enemmän :S Ainakin jossain oli tosi samannäköisiä ja hintaa oli 49,95e.

  VastaaPoista