keskiviikko 22. syyskuuta 2010

New Look

J: Tehtiin vähän yli viikko sitten Riikan kanssa pieni tilaus New Lookille. Se on siis brittiläinen vaatekauppa, vastaa Suomessa ehkä Lindexiä tai Seppälää, niitä liikkeitä löytyy pienistäkin kaupungeista ja hinnat lähes jokaisen kukkarolle sopivat.
Paketti tuli ihan supernopeasti, toimitukseen meni alle viikko. Sain sen eilen käsiini postista, mutta postimies oli ilmeisesti maanantaina yrittänyt tunkea sitä mun postiluukusta sisään, mikä hieman nauratti, sillä paketti sisälsi kuitenkin kolmet kengät ja muuta pientä..

Tilauksen tekeminen oli helppoa kuin mikä! Sivuille vaan, haluamat tuotteen klikkaillaan ostoskoriin ja kassalla täytetään tiedot. Maksun pystyy suorittamaan Verifed by Visa ominaisuudella tai luottokortilla. Itse maksoin ekalla vaihtoehdolla, joten rahat lähti tililtä samantien.
Koot osui tällä kertaa ainakin ihan kohdalleen. Kengissä 6 vastaa siis kokoa 39 ja vaatteissa 8 on noin 36.

Ja nyt se paras juttu, eli mitä sieltä paketista paljastuikaan..
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Eli siis kahdet kengät, jotka pelastaa varmasti muutaman kenkäkriisin. Vielä kun H&M:n paketti saapuisi, niin kaikki mun tulevan talven kenkäongelmat on ratkaistu.. Tai niin toivon ainakin.
Lisäksi tilasin pipon, kaulahuivin, sukkia (no kun halvalla sai:D), pallosukkikset ja sormuksen, jota en muistanut kuvata. Riikka tilasi samanlaisen ja päätin, että ne on tästä lähtien meidän tiimisormukset..

Kokonaisuutena mulle jäi erittäin positiivinen kuva New Lookin nettikaupasta. Ellen pääsisi ihan oikeaan liikkeeseen shoppailemaan joulukuussa, tekisin pian uuden tilauksen..

8 kommenttia:

 1. SIIS IHANAT TOKAT KENGÄT.

  VastaaPoista
 2. hienot ostokset,oliko kallista ja miten paljon tuli postikuluja??

  VastaaPoista
 3. Jumalauta noi tokat kengät on rakkautta!! Ostin just vähän aikaa sitte aviator-takin ja noi sopis sen kaa ku nenä päähän... Kuinka paljon maksoi siis?:D

  VastaaPoista
 4. Klara: Se oli rakkautta ensi silmäyksellä:>

  Anonyymi: Ei ollut kallista! En muista tarkalleen mitä noi mun ostokset maksoi.. Postikulut oli £5,eli hieman yli 5€

  asraf: Niin on! En ole ihan varma, olisko ollut £24.99, jotain alle 30€ kuitenkin! Tosi halvat siis mun mielestä.

  VastaaPoista
 5. Kauhee himo tilata new lookista, kun ei siellä kauheen kallistakaan ole..

  VastaaPoista
 6. Ihan tosikivoja juttuja! Kivat hinnatkin New Lookilla :p

  VastaaPoista
 7. siiri: Jep:>

  Nadja: Suosittelen tilaamista!:D

  AnsQ: Joo niin on!

  VastaaPoista