torstai 16. syyskuuta 2010

muutama suosikki

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Siinä muutama tämän hetken korusuosikki! Pakko myöntää että muuttoa varten pakatessa löysin mm. muutaman korun jonka olemassaolon olin jo ehtinyt unohtaa (pitäisi muuttaa useammin ettei näin pääse käymään uusiksi..). Olen niin huono käyttämään koruja, mutta yritän parantaa tapani.. Viime aikoina olen ostanut vaikka mitä kivoja sormuksia ja rannekoruja, pitäisi vaan muistaa käyttää niitä useammin. Tänään käytössä oli näistä kaikki kultaiset.

Ja koruista puheenollen, kävin Glitterissä valittamassa tästä ja sain tilalle lahjakortin! Tai olisin saanut halutessani jonkun muun tuotteen tai saman sormuksen, mutta niitä ei ollut. Ja en edes tiedä haluanko sitä enää kun niin helpolla meni rikki, pitää miettiä.. Onneksi se lahjakortti on vuoden voimassa niin ei ole mikään kiire ostaa mitään. Ehkä jonkun kivan sormuksen käyn ostamassa, saa vinkkailla jos olette nähneet jotain tupla/triplasormuksia Glitterissä. Tykkään nyrkkiraudoista..

4 kommenttia:

 1. Vooi kuinka söpö pöllö! Mistä se on?

  VastaaPoista
 2. mulla ois ihan miljoonasti pois lahjotettavia koruja, varsinkin ranne- ja kaulakoruja. en oo käyttänyt niitä tosi pitkään aikaan kun on muita suokkareita ja nyt ne vaan pyörii laatikossa. oisin niin kiitollinen jos saisin ne veke pientä korvausta vastaan tai vastaavasti joku vaan ottais niitä itelleen :----D

  mut toi pöllösormus on ihan älyttömän söpö! harmi,etten ole löytänyt siitä omaa kokoani ( enkä kyllä edes tarvi yhtään enempää)

  VastaaPoista
 3. Toi pöllö sormus on niiiin sulonen :) Ite rakastuin pöllöihin vasta vähän aikaa sitten ja H&M:ltä on tulossa syyskuunlopussa ihana pöllökoru :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: ostin sen milanosta hm:stä, en tiiä onko suomessa ollut niitä..

  Elina: Mullakin on aika paljon sellasia koruja mitä en käytä, ajattelin laittaa kirppikselle ne..

  Oliko noita pöllösormuksia siis suomessakin hm:ssä? Ostin ton milanosta ja en ole nähnyt suomessa samoja (ainakaan turussa..).

  Riikka: Juu niin on :) Ne pöllökaulakorut on kivoja!

  VastaaPoista