maanantai 27. syyskuuta 2010

muutama heräteostos..

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

R: Tässä pari ostosta, jotka tein viikonlopun aikana.. 1. Musta neule hm:stä 19,90e, tulee tosi tarpeeseen, omistan ihan liian vähän paksuja neuleita. 2. Pääkallosormus seppälästä 4,95e 3. Isadoran Graffiti lakka Stokkalta 8e.

Toi graffitti lakka on aika siisti, onko joku muu testannut? Kuvassa on ensimmäinen testailu vanhan (vähän jo pois kuluneen) vihreän lakan päälle, eilen tein kynnet uusiksi silleen että punaista alle ja tota päälle, tykkään! Kaikkea sitä keksitäänkin..

Nyt pitäisi pian lähteä katsomaan Vilppaan kauden ekaa matsia, kiva kun asuu Salossa niin pääsee katsomaan pelejä taas! Jee, riikka<3koripallo.

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten kivannäkönen neule, vaikka onkin noin simppeli :) ja tota lakkaa haluun kans, mut todennäköisyys että pääsisin lähiaikoina stokkalle tota ostamaan, on todella pieni :D

  VastaaPoista
 2. Löysit itelles pääkallosormuksen, mulla on oma sellanen "täydellinen" vielä vähän hakusessa ;)

  Mäki odottelen että kouvojen pelit alkaa nyt, keskiviikkona ois ensimmäinen ja lauantaina toinen (johon meen myymään lippujaki, oon niin aktiivinen ;D)
  Vilppaan pelei haluun kyl kans kattomaan, heti ku vaan oon salossa sillee, et ois joku peli :)

  VastaaPoista
 3. Oon ettiny iha sairaan monesta mestasta tota graffitilakkaa mutta mistään ei löydy, buu :-( Mutta kivalta näyttää, toivottavasti mäkin löydän kohta omani :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on kauan ollu etsinnässä kiva pääkallosormus, toi näyttää just täydelliseltä! Pitää käydä seppälässä kattomassa josko mulekin löytyis :)

  VastaaPoista
 5. veerra: Juu niinpä, ja siis toi tuli niin tarpeeseen kun en omista oikeen mitään samantapaisia :)

  Tuisku: juu! Vaikka ei toikaan ihan täydellinen ole, mutta ajattelin ostaa kun oli aika halpa ja ei niitä ihan täydellisiäkään missään ole näkynyt.

  Ja joo, pakko mennä yhdessä peliin joku kerta! Joku ainakin taisi olla perjantaina marraskuussa.

  Hanna: Jos oon oikeen ymmärtänyt niin noita saa vaan stockkalta? Varma en ole..

  Nadja: Onhan toi kiva juu :) Ja sopii jotenkin tosi hyvin mun sormeen, kivan mallinen!

  VastaaPoista