sunnuntai 19. syyskuuta 2010

moving in

R: Moikka kaikille pitkästä aikaa! Pienelle blogihiljaisuudelle on hyvä syy, muutto! Ihan uskomatonta miten helposti koko muutto kävi.. Jotenkin ajattelin että olisi enemmän hommaa, mutta saatiinkin jo eilisen aikana melkeen kaikki valmiiksi. Kyllähän täältä puuttuu vaikka mitä pikkujuttuja vielä (esim. verhot..), mutta muuten on kaikki kunnossa. Nyt on ensimmäinen yökin uudessa asunnossa jo vietetty.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tässä vähän yksityiskohtia, voin tehdä kunnon asuntopostauksen sitten kun kaikki on valmista, siis jos ketään kiinnostaa.. Jakke on sopeutunut ihmeen hyvin, eilisen illan aikana se odotti koko ajan että lähdetään "kotiin", mutta yön ja tämän aamun aikana se on tainnut tajuta että tämä on nyt se uusi koti. Ehkä asiaa auttaa se että täällä kuitenkin on joitain vanhasta asunnosta tuttuja tavaroita ja hajuja. Janne lähti tänään heti töihin tekemään jonkun hullun pitkän ylityöpäivän ja mä jäin Jaksun kanssa kahdestaan tänne järjestelemään paikkoja..

Ja joo, kuten kuvasta näkyy, olen tällä hetkellä aika räjähtäneen näköinen.. Pitäisi varmaan raahautua suihkuun ja kauppaan. Ajattelin iltapäivällä leipoa tätä ja mennä Jaken kanssa superpitkälle lenkille. Illalla voisikin sitten leiriytyä tohon uudelle sohvalle, se on aika täydellinen löysäilyyn!

10 kommenttia:

 1. Nice pictures!

  http://agitarsimonroe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Koira<3 Ja ihana kämppä! Tosi kiva :)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa kunnon asuntopostaus! :)

  VastaaPoista
 4. ihana Jakke♥
  ja hyvältä näyttää teidän kämppä! :-))

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää. :) Ei yhtään auta mun kauheaan asuntokuumeeseen! :D Pitäisi vielä malttaa asua vuokralla siihen asti, että valmistuu ja voi "huoletta" ostaa oman asunnon. Se olisi mahdollista jo nyt, mutta sitten pitäisi luopua joistain muista asioista.. :/

  VastaaPoista
 6. Siel mun täykkärit on ihan kun kotonansa:DD Haluan ne takaisin..

  VastaaPoista
 7. Agitarsi: thanks!

  AnsQ: Kiitos :)

  Suvi: tulossa :)

  Petra: kiitos!

  Maya: jep, kiitos!

  Lila: kiitos! Mäkään en itse olisi pystynyt tässä vaiheessa elämää ottamaan asuntolainaa, onneksi Jannella on vakituinen työ niin se pystyi ottamaan..

  Jenna: :D oon adoptoinut ne..

  VastaaPoista
 8. Joo, meillä on se tilanne että molemmat on kyllä töissä, mutta opiskellaan samalla. Laina oltaisiin saatu, mutta jänistettiin.. On siinä oma huolensa aina kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 9. Lila: Aijaa.. Mä en opiskelijana ottaisi ehkä asuntolainaa vaikka saisinkin, ehkä sitten jos opiskelu olisi osa-aikaista ja työ kokopäiväiväistä, ei toisin päin kuten tällä hetkellä :) Ja ei sitä lainaa ehkä kannatakaan ottaa ennen kun on ihan varma!

  VastaaPoista