torstai 16. syyskuuta 2010

Miksi kaikki kiva on kiellettyy?

J: Mulle on kehittynyt viime aikoina paha tapa.. Käyn joka torstai tsekkaamassa H&M:n nettikaupan uutuudet. Välillä siellä on vähemmän kivoja juttuja, mutta välillä, kuten esimerkiksi tänään, sieltä löytyi vaikka mitä kivaa..

Photobucket

En voinut vastustaa kiusausta, vaan klikkailin pari juttua ostoskoriin ja nyt ne on matkalla mun luo!

Olen viime aikoina harrastanut aivan liikaa nettishoppailua. Tämä saa luvan jäädä viimeiseksi paketiksi, sillä varasin Lontoon matkan, jee! Nyt on syy lopettaa shoppailu ja säästää rahaa. Reissuun pääsen harmi kyllä vasta joulukuussa, miten mä jaksan odottaa? Nyt on ainakin syy yrittää selvitä hengissä tästä kauheasta syksystä..

5 kommenttia:

 1. Ai en oo tajunnu et se on aina torstai, kun uutuuksia tulee nettikauppaan! mut joo, mulla on kans toi sama paha tapa. Nytki mun ostoskori pursuaa kaikkee kivaa ja ehkä vähän turhaakin kääk!

  VastaaPoista
 2. Aaaaaa noi kengät on niin ihanat ja en malta oottaa että saan ne hyppysiini! Mä meinasin kans tilaa ton aviatorin, mut se ei kuitenkaan oo ehkä mun tyylinen, kun en oikeen osaa mitään biker-takkiakana käyttää.

  VastaaPoista
 3. oioiii oon kateellinen tosta Lontoon matkasta! jouduin siirtämään omaani, nyyh :C

  VastaaPoista
 4. love those kitten heels, I want them. xx

  VastaaPoista
 5. noraa: mäkin havahduin tästä tiedosta vasta sillon, kun tajusin sen uutiskirjeen tulevan myös torstaisin..

  Klara: samasama! Ensi viikolla niiden pitäis onneksi jo tulla!

  Petra: Voi ei:/ Etköhän säkin sinne pian pääse :>

  Cara Gray: me too!

  VastaaPoista