sunnuntai 26. syyskuuta 2010

megasale - mega fail

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

R: Eilinen päivä oli paras pitkään aikaan, vaikkei mitään kamalan ihmeellistä ohjelmaa edes ollut. Lähdettiin aamulla heti Turkuun megasaleen, joka oli kyllä pieni pettymys.. Ei siellä ollut oikeen mitään ostettavaa, esim. myynnissä olevista vaatteista, kengistä ja laukuista suurin osa oli samantyylisiä kun jossain etelän turistikohteissa. Ei ihan mun juttu.. Olin liikenteessä Jennan ja äitin kanssa, ainut osasto missä tehtiin ostoksia oli Lumene. Sain sieltä suosikkiripsarin 7 eurolla, siihen olin kyllä aika tyytyväinen! Megasalen paras osa oli ehkä hunksit (NOT!). Oikeesti mua nauratti niin paljon tuolla kun katsottiin hunksien esitystä, jotkut muijat kiljui siellä ihan hulluna, öööö, miksi? Hunksit on sitäpaitsi tainneet päästä vähän rupsahtamaan, ei siellä näkynyt edes kunnon lihaksia.. Yhdellä oli melkeen pahempi pömppömaha kun mulla. Niin ja ne ei saaneet ilmeisesti riisua edes paitoja kun oli alaikäisiä paikalla, pöh. Ja sillä Eskolla oli likainen takki, hehheee.

Iltapäivällä mentiin Jennan kanssa vielä Saloon kiertelemään kauppoihin, kirjastoon ja räpsimään vähän kuvia. Syksy näyttää kyllä parhaimmat puolensa nyt kun lehdet on värikkäitä ja aurinko paistaa! Olisipa koko syksyn yhtä ihana auringonpaiste kun eilen. Pääsin Jennasta eroon (heh) pariksi tunniksi illalla ennen kun nähtiin taas, Jenna tuli kertomaan tuomionsa meidän kämpästä kun ei eilen päässytkään. Pelailtiin vähän wiitä, syötiin kasvispiirakkaa (ohje täältä, tein tota jo toisen kerran viikon sisällä, mmm..) ja juoruiltiin.


Tykkäättekö hunkseista vai ettekö pysty katsomaan niitä nauramatta kuten me..?

6 kommenttia:

 1. ajattelin ite mennä kans sinne megasaleen mut onneks en ku kaikki on sanonu ettei siel ollu mitään :-D

  VastaaPoista
 2. hahaha! Mulla iskee aina pieni myötähäpeä Hunksit nähdessäni. Mä en kyllä ymmärrä niiden päälle sitten yhtään :--D

  VastaaPoista
 3. Hyi Hunksit. En oo ihan samalla aaltopituudella parin kaverin kaa, jotka haluu maksaa Hunksien näkemisestä.... :D

  VastaaPoista
 4. mua hävettää sen eskon puolesta oikeesti, ku se on sen näkönen, että sillä on niitä raskauskiloja enemmän ku martinalla! No mut anyway, onhan niistä ne nuorimmat ihan salskeita miehiä ;)

  VastaaPoista
 5. Olin kans ite tänää tuol megasales ja oli kyl aivan pas.....tan makuista. Ja en löytäny kans sieltä yhtään mitään! Paitsi yhden laukun olisin ostanu, mut sielläkään ei toiminu pankkikortti!:D Onneks sentään sä löysit _jotain_.

  VastaaPoista
 6. linda sofia: joo en ens kerralla en kyllä mene!

  AnsQ: No niinpä!

  Noora: joo en mäkään ehkä maksais ;) Sattumalta ne on joskus ollut baarissa esiintymässä kun oltiin siellä, jos oisin tiennyt niin oisin ehkä valinnut erin baarin :D

  jutta: hah, joo niinpä! Joo yksi niistä vähän nuoremmista oli aika hot ;)

  asarf: no joo, sain sentään ripsarin jota en ole raskinut ostaa puolet kalliimmalla kaupasta!

  VastaaPoista