tiistai 28. syyskuuta 2010

Luonnon helmassa

R: Oltiin perjantaina katomassa Salon seudun ammattiopiston vaatetusartesaanien Luonnon helmassa pukunäytöstä Vimmassa Turussa. Näytös oli saanut inspiraationsa luonnosta, joten kaikenlaisia luontoon (enemmän tai vähemmän) liittyviä pukuja nähtiin. Tässä vähän kuvia sieltä, harmittaa etten saanut parempia kun istuttiin vähän huonossa paikassa ja olin säätänyt kameran asetukset vähän väärin, kun en tajunut että valot vähenee kun näytös alkaa.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Tosi upeita luomuksia nähtiin, vähän saatan olla kateellinen kaikille, jotka osaavat ommella. Siis mähän en oikeasti osaa enää laittaa edes lankaa ompelukoneeseen, säälittävää.. Olinkin ihan innoissani koko ajan, olisin voinut katsella vielä tuplasti kauemmin yhtä hienoja pukuja. Ja oli ihanaa kun mallitkin oli ihan tavallisia ihmisiä, jos oikein ymmärsin niin monet opiskelijat esittelivät itse osan omista asuistaan. Tällaisia näytöksiä pitäisi olla useammin!

Mun suosikki näytöksen asuista oli ehkä tämän tytön tekemän ihana riikinkukkamekko. Sellaista voisin oikeasti itsekin käyttää! Tykkäsin myös ihan kamalasti ton ekan näytöskuvan mekon olkapääketjukoristeesta, haluan sellaisen! Osaisinkohan itse askarrella..? Myös neljänneksi alimman kuvan valkovihreä mekko on tosi ihana, samoin kun tytön meikkikin.

Näkikö joku saman näytöksen Turussa tai Salossa? Entä miltä vaikuttaa kuvien perusteella?

5 kommenttia:

 1. Hei miten se hampaidenvalkaisuprojekti etenee? :)

  VastaaPoista
 2. Mä antaisin kanssa mitä vain siitä, että osaisin ommella EDES jotain tosi yksinkertaisia hameita tai toppeja. Mutta ei! :D Hemmetti.

  VastaaPoista
 3. Haha voisinkohan näyttää enää yhtään tympääntyneemmältä tossa kuvassa..? Noh lohduttelen itteäni sillä, etten ole ammattimalli ja toi asu oli aika hankala lavalla. :D :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: aijuu, pitikin siitä kirjoitella! Ne liuskatkin loppui jo kauan sitten, harmi vaan että unohdin ottaa ennen ja jälkeen kuvat. Mutta kyllä ehkä pientä eroa huomaa :)

  AnsQ: no niinpä!

  Jose: Mun mielestä toi on just sellanen cool mallipose :) Asu oli kyllä aivan upea!

  VastaaPoista
 5. Voin myydä ton valkovihreen hyvään hintaan!

  VastaaPoista