keskiviikko 15. syyskuuta 2010

leather shorts

Photobucket
Photobucket

R:
Kovan metsästyksen jälkeen minäkin omistan nyt vihdoin nahkashortsit! Olen etsinyt niitä vaikka mistä, eilen lindexiltä sitten löytyi kivat, mutta siellä ei tietenkään ollut kokoja. Sain onneksi varattua Myllyn Lindexistä oman koon ja kävin tänään hakemassa ne. Ja tykkään! Vähän ryppysiltä näyttää kuvassa, mutta ei anneta sen häiritä. Tulette kyllä näkemään näitä shortseja asuissa varmaan ihan tarpeeksi!

Nyt jatkan Nuorallatanssijan fiilistelyä. Löytyy Spotifystä, suosittelen varsinkin biisiä silti jees. Toi levy oli joutunut spotifyhyn vahingossa jo kuukautta ennen oikeaa julkaisupäivää (joka on tänään), jolloin ehdin vähän aikaa jo kuuntelee sitä ennen kun se sitten poistetiin, mutta nyt se on siellä ihan pysyvästi, jee.

5 kommenttia:

 1. Mie olin vähän pettynyt tuohon levyyn - tosin uskon, että pidemmän kuuntelun jälkeen lämpiän enemmän biiseille. :) Nuorallatanssija-biisi on kyllä ihan huikee !

  VastaaPoista
 2. Mä otan noi lainaan seuraavaksi kun tulen Saloon:)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ne ginan korkeevyötäröiset nahkashortsit, mutta mun on ehkä pakko saada ton malliset kanssa..

  VastaaPoista
 4. Hahaa, mä ostin samanlaiset tossa pari päivää sitten :)

  VastaaPoista
 5. Jenssku: Juu sama, vanhat on parempia! Mutta kyllä noikin on ihan hyviä jotkut, mitä enemmän kuuntelee, sitä enemmän alkaa tykkäämään!

  Jenna: HAH

  AnsQ: Tän malliset on mun mielestä ehkä vähän kätevämmät.. Oisin kyllä ehkä ostanut ne ginan, mutta turussa ei näkynyt niitä :S

  Jonna: No aika hienot ostit ;)

  VastaaPoista