lauantai 4. syyskuuta 2010

kesätyylikisa

R: Osallistuin kesällä Ellien kesätyylikisaa ja olin jo ehtinyt unohtaa koko kisan, kunnes kuulin että voitin siinä. Yllätyin ihan kamalasti kun kuulin että voitosta. Kisassa valittiin 5 voittajaa, itse siis olin yksi niistä tällä asulla, joka on muuten melkeen samanlaisena bannerissakin..

Photobucket

Tämä kuva on nähty ennenkin blogissa, se oli päällä kesäkuussa kun oltiin kaverin luona beachkoriksen jatkoilla. Edelleen kyllä tykkään tästä asusta! Ehkä vähän kauhistuttaa kun oon niin valkonen tossa kuvassa. Okei, toi otettiin ihan alkukesästä, mutta se on kyllä myös vähän ylivalottunut. No samapa tuo.

Photobucket

Kisassa oli tosi kiva palkinto! Toi hiusväri tuli ainakin erittäin tarpeeseen, vielä kun saisi jonkun värjäämään mun hiukset, anyone? Taidan pakottaa Jannen värjäämään ne joku päivä, vaikka se ei kyllä yhtään tykkää siitä. Se ei kuulemma tykkää kun valitan koko ajan.. (Ai miten niin valitan, mä vaan neuvon..) Kai se itsekin olisi huolissaan jos joku toinen värjäisi sen hiuksia.. Hiusvärin lisäksi palkintoon kuului Lorealin aurinkopuuteri, aurinkoöljy, kosteusvoide ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Toi hoitoainekin on tosi jees, mulla on käytössä tällä hetkellä se sama (jonka myös voitin..) ja tykkään siitä ihan kamalasti. Onpahan ainakin uusi varastossa kun vanha loppuu! Aurinkoöljylle ei nyt kamalasti ole vähään aikaan käyttöä, harmi kyllä, mutta se kyllä säilyy ensi kesään..

Nyt mä taidan alkaa vähän siivoomaan, tiskit odottaa. Ja jossain vaiheessa pitäisi pakatakin, muuttoon on enää pari viikkoa. Tai muutetaan silleen pikkuhiljaa, mutta sillon kahden viikon päästä pitäisi saada suurin osa tavaroista vietyä kun on pakettiauto lainassa. Menen muuten tänään illalla käymään siellä uudella asunnolla. Näen sen nyt ekaa kertaa tyhjänä, aika jännää!!

4 kommenttia:

 1. tyyikäs asu on, ja palkinto on mahtava!

  VastaaPoista
 2. Onnee voitosta! :> Ja munkin mielestä toi hoitoaine-suihke on mahtavaa! Käytän sitä omiin hiuksiin aina suihkun jälkeen. Se toimii hyvänä selvittäjänä mun takkuihin :)

  VastaaPoista
 3. Maya: kiitti :)

  Anonyymi: juu :)

  AnsQ: Kiitos! Toi hoitoaine on kyllä tosi hyvää!

  VastaaPoista