maanantai 13. syyskuuta 2010

jotain uutta..

R: Tässä sen eilisen hm:n paketin sisältö..

Photobucket
Photobucket

Tilasin tämän takin lasten puolelta, koska aikaisemmin naisten puolelta sovitukseen tilaamani parka oli ihan liian pitkä. Näytin ihan joltain kääpiöltä siinä.. Tämä oli tosi hyvän pituinen ja malli on muutenkin aika täydellinen! Olen tosi tyytyväinen, jonkin aikaa olen jo tällaista takkia metsätänyt ja olin ihan varma etten löydä sopivaa koskaan. Hintaa tälle jäi alennuksen jälkeen 29,95e, ei paha ollenkaan..

Photobucket
Photobucket

Tämän jakun tilausta hehkutinkin jo täällä. Pelkäsin vähän että onko toi yhtään niin hieno oikeasti kun kuvissa, mutta turhaan pelkäsin! Ihan täydellinen! Harmi vaan että takkina tätä ei voi enää tänä vuonna käyttää, mutta ehkä jakkuna/paitana sisällä, on kuitenkin tosi ohutta matskua. Jakussa on olkatoppaukset, jotka on jotenkin tosi oudot, ne ei asetu oikeen millään kun takin laittaa päälle.. Ajattelin ottaa ne ehkä pois.

5 kommenttia:

 1. Ai sä tilasit ton vihreän! Hyvä, koska se on kyllä kiva :) Ja toi jakku on ihan täydellinen, mutta jotenkin vaikea käyttää, kun ei sitä takkinakaan voi pitää :D Äh

  VastaaPoista
 2. tosta alemmasta olis kauheen kiva saada jotain kuvia päällä, koska mä en ainakaan ite tiiä yhtään miten tollasen yhdistelisin! :D

  VastaaPoista
 3. hei. minkäkokonen suunnilleen oot? oon miettiny tollasta parkaa jo hetken ja aloin tässä nyt pohtiin jos tilaisin ton saman, niin mitä kokoo toi hm:n takki on?

  kiva blogi teillä :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiitos!

  AnsQ: Joo tilasin ens sen takin naistepuolelta, mutta se lähti palautukseen ja tilasin ton tilalle. Onneksi!!

  Petra: Joo voin laittaa heti kun käytän sitä :) Eli heti kun itse keksin miten sen yhdistäisin.. No ei, kyllä mä melkeen jo tiedän.

  Anonyymi: Olen 167cm pitkä ja yleensä ostan kokoa S/36. Otin tosta nyt koon 170, se oli ihan sopiva, ennemmin iso kun pieni.

  VastaaPoista