torstai 30. syyskuuta 2010

Jaken suosikki jätski

Photobucket

R: Pakko jakaa teidän kanssa pitkästä aikaa yksi hauska Jakke kuva! Jakke tykkää jätskistä ihan kamalasti, sen on pakko aina saada nuolla purkki. Sillon harvoin kun sillä käy tuuri ja se saa purkin nuoltavaksi, se on ihan älyttömän innoissaan. Perus labbis, kaikki maistuu.. Ja ei, meillä ei ole tapana tunkea jätskipurkkia Jaksun kuonoon, kaveri onnistui siinä ihan itse. Jakke halusi vaan varmistaa ettei pohjalle jäänyt mitään, eihän kallista jätskiä voi hukkaan heittä.. Huomatkaa keskittynyt ilme. Onneksi oli kamera ihan vieressä, kauan sillä ei tossa purkin viimeistelyssä mennyt..

Nyt kohti Turkua ja luentoa! Käyn samalla sanomassa heipat vanhalle asunnolle (=hakemassa postit) ja palauttamassa avaimet. Luulin että olisi jotenkin haikeempi fiilis muuttaa, mutta ei kyllä tule ikävä sinne! Illalla on sitten Salossa perinteiset syysmarkkinat, kuka muu on tulossa? Mun on pakko käydä ostamassa ainakin pusuja ja lakuja!

5 kommenttia:

 1. ihana kuva! : ) mun koira on myös erikoistunut tohon purkkien putsaamiseen mutta se on sen verran ahne (ja pieni), että se tunkee koko päänsä tommoseen purkkiin ja jää sitten sinne jumiin

  VastaaPoista
 2. Haha, voi Jakkee!:D Mäkin yritän päästä ostamaan pusuja! Nam.:)

  VastaaPoista
 3. Ooo ;) mun oli kans pakko laittaa mamalle viestiä et jos käy markkinoilla ni ostais mulle kans pusuja ja lakuja, ku en ite oo salossa nyt vklna :)

  VastaaPoista
 4. Kiraz-: hahaha, se näyttää varmaan hauskalta :)

  AnsQ: Jakke on ihana <3

  asarf: mmmmmm, pusuja, voiskin syödä (taas) yhden.

  Tuisku: Aijaa! Vois käydä ostaa ylimääräsen laatikollisen niitä ja tarjota tupareissa :D

  VastaaPoista