keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Iso Smile

R: Tilasin viime viikolla hampaidenvalkaisuliuskoja IsoSmilestä. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut hampaidenvalkaisusta, mun hampaat on alkaneet vähän tummua viime aikoina, lähinnä varmaan pepsi maxin takia.. Mulla on aina siis ollut luonnostaan melko valkoiset hampaat, mutta tossa kesällä koin herätyksen että nehän on alkaneet pikkuhiljaa tummua. Päätin nyt testata tota IsoSmileä ja tilata Crest Whitestripsit sieltä. Joissan blogeissa näistä onkin ollut jo juttua, omat päätin tilata kun olin lukenut tämän postauksen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Olin muuten aika positiivisesti yllättynyt tosta toimitusajasta, tilasin ne viime torstaina illalla ja eilen ne tuli! Okei, hain ne tänään postista, en ihan tajua miksi niitä ei laitettu postiluukusta vaikka hyvin olisivat mahtuneet..? Tuli vain ilmoitus isosta kirjeestä joka on noudettavissa postista. Muutenkin tilaus oli tosi helppoa, ei joutunut edes veroja maksamaan kun tilauksen summa oli alle 42 euroa ja postikulutkin kuului hintaan.

Tänään alkaa siis testailu, voin raportoida sitten alkaako mitään tuloksia näkyä.. Hmm, pitäisi ehkä kyllä vähentää Pepsi Maxin juontia jos haluaa pysyviä tuloksia (nytkin pepsilasi tossa vieressä..). Yritän parantaa tapani ja toivotaan että nämä toimii!

Onko jollain kokemusta näistä?

9 kommenttia:

 1. Pidä mut ajantasalla näistä - mäki haluan valkoisemmat hampaat!

  VastaaPoista
 2. Juo pepsiä pillillä niin ei hampaat kärsin nii paljon! :) Mulla white stripsit on toiminu tosi hyvin, joskin mä uskon että oon nyt saanu nii valkoset hampaat ku mun hampaista saa ilman kuoria ku nää ei nyt enää vaa vaalene :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin meinasin ehdottaa tota pillillä juomista :)

  Ja uskon, että ei kannata liuskojen käytön aikana juoda niin paljon sitä Pepsiä tai muutakaan kovin värjäävää. Tai sit just juot tolla pillillä vaan. Ja punajuuret, kahvit ja salmiakit kannattaa jättää kanssa pois. :>

  Tulipa pitkä ja turha kommentti :D haha

  VastaaPoista
 4. Hahaa! Mä kans tilasin näitä parin blogin innoittamana ja sain tänään! Pitääpi aloittaa "kuuri" jo tänään! :)

  VastaaPoista
 5. Käytin noita samoja keväällä ennen yo-juhlia, toimivat kyllä ihan mielettömän hyvin!
  Lähtötilanne ei nyt kovin paha ollut, mutta se pieni kellertävyys/tummuus katosi kokonaan, tuli ihanan valkoiset :)

  Suosittelen siis, toimii, hinta-laatu-suhde loistava. Pientä vihlontaa oli itelläni, mutta katosi heti kuurin loputtua.

  VastaaPoista
 6. Minä olen myös ajatellut kokeilla tätä juttua kunhan vaan saan aikaiseksi tilata. Ja just sen takia kun muutamissa blogeissa on ollut hyviä kokemuksia asiasta..

  VastaaPoista
 7. ÄÄ, mäkin haluan! Olis voinut tilata yhdessä..

  VastaaPoista
 8. hyvä kertoa tässä vaiheessa, mut ebaysta saa noita ihan sikana halvemmalla ja vielä vahvempinakin! Muistaakseni alle kahteenkymppiin saa 14 päivän paketin. No jatkoa ajatellen ja muille vinkkinä ;)

  Ite pitäis kans tilata, alkaa tuo kokiksen ja teen juonti näkyä.

  VastaaPoista
 9. Hanna: Juu pidetään :)

  Nadja: Heh, pitäis varmaan :D vähän niinkun kuuluisa bloggari glam with m bb:ssä :DDD

  AnsQ: Ajattelin vähentään pepsin juontia, siirryn vadelmavissyyn<3 Ja kiitos pitkästä kommentista ;)

  Tiramisuheidi: Mulla on ne parhallaan suussa :D

  Paula: kiva tietää! Mulla ei onneksi vihlo hampaat helpolla, saa nähdä miten nämä vaikuttaa..

  Reetta: Mullakin kesti aika kauan että sain aikaiseksi tilata ;)

  Jenna: ois joutunu maksaa veroa jos ois ollu kalliimpi.. Eli siks en ees kysyny sua tilaamaan yhdessä.

  moderndayhippie: Mä en ees halunnut vahvempia, ihan turhaa kun kuitenkin on suht valkoset hampaat eikä täkään kesto paha oo.. Ja siis en oo ikinä käyttänyt ebayta, niin sen puolesta tä oli mulle kyllä helpoin ja vaivattomina vaihtoehto, vaikka hintaa ehkä tulikin vähän enemmän. Ja kun toimituskin oli niin nopea! Eli enköhän tuolta jatkossakin osta jos ostan ;) Tai sitten hamstraan monta pakettia kun meen jenkkeihin :DD

  VastaaPoista