torstai 9. syyskuuta 2010

Hunter

R: Aloin yhtenä sateisena iltana lenkkeillessä miettimään että tarvitsisin kumisaappaat. Jaken kanssa joutuu kuitenkin ulkoilemaan oli ilma mikä tahansa, niin olisi kiva tehdä se kuivin jaloin.. Ja kyllä joskus sateisella ilmalla luennolle lähtiessäkin olen toivonut että omistaisin jotkut kivat tyylikkäät kumpparit.

Photobucket

Nellyn sivuilla oli aika potentiaalisia vaihtoehtoja, mitä nyt noi hinnat on ehkä vähän liikaa mun budjetille.. Noi pinkit ois kyllä aika siistit, vähän jotain pirteämpää pimeään syksyyn! Mistä te ootte ostaneet tyylikkäitä kumppareita..? Bongailen aina muiden jaloissa hienoja, mutta itse en löydä sellaisia mistään..

9 kommenttia:

 1. Mullakin on kumpparit hakusessa! Jos noi hunterit on oikeesti hyvät ja kestävät (kuten oon kuullut), niin voisin jopa ostaakin moiset sillä vähän yli satasen hinnalla :)

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin oon tykänny mun perus hai-saappaista.:) Ne ei oo mun mielestä niin perinteisen näköset ja sit ne on tosi rennot jalassa. Ne mun on kans kivan pirteen väriset, joten kelpaa mennä ne jalassa harmaassa säässä.;) Ja mun mielestä hait on olleet hyvät hintaansa nähden, vaik aluks miettisinkin et raaskinko ostaa niitä ku ei kuitenkaan joka päivä tuu käveltyä kumpparit jalassa.:D

  VastaaPoista
 3. Mulla on vaaleanpunaiset Nokian Hait, ja hyvin ovat palvelleet :-) Halusin ehdottomasti tukea suomalaista tässä asiassa :-D

  VastaaPoista
 4. Ostin just punaiset Hait Prismasta:D

  VastaaPoista
 5. Sulla onkin tosi kiva blogi! :DD

  VastaaPoista
 6. Mulla on aika saman näköset kumpparit kun Nokian Hait, mutta ne ei oo mitään merkkiä. Citymarketista ostin ja maksoi vain kympin. Hyvin on kestänyt ja mielestäni on tosi söpöt :p Just Cittarin mainoksessa tais olla semmoset kumpparit jotka maksoi vain 7,45e.

  VastaaPoista
 7. Hait on mun ehdoton suosikki. Metsästin niitä hiukan kauan viime syksynä. Tai oikeestaan metsästin tiettyjä värejä. Loppu kaikki heti ku tuli kauppoihin ja meni ikuisuus ennen ku sain omani :) mut olivat ainaki odottamisen arvoiset!

  VastaaPoista
 8. Mäki nappasin just kesällä porukoilta yhdet saappaat ;) koulukäyttöön tosin, niillä ei mihinkään muualle mennä ;D en jaksanukkaa ostaa uusia, ku kohta ovat maalin ja muun p**kan peitossa :)

  VastaaPoista
 9. AnsQ: Juu olen kyllä kuullut että ne olisi laadukkaat. Mä en kyllä ehkä silti voi pistää niin paljon rahaa saappaisiin..

  asarf: Hait vois olla kivat, tosi monet on niitä suositelleet!

  Hanna: Vaaleanpunaiset ois kivat kyllä :D Ja joo, kyllä aina kannattaa tukea suomalaista kun mahdollista..

  Jenna: siistii :D

  Tiia: Kiitos!

  Riikka: Oho, aika halvat :) Vois mennä cittariin kattelee..

  Anonyymi: Niin monet on kehuneet Hait saappaita, että taidankin hankkia ne.. Ellei sit jotkut halvemmat vie voittoa!

  Tuisku: No joo, mulla ei varmaan oo pelkoa että tulis maalia tai mitään muuta mikä ei lähtis pesussa :D

  VastaaPoista