lauantai 11. syyskuuta 2010

Hei olisiko teillä hetki aikaa..

R: Mulla on ollut viime päivinä ihan kamalasti kaikkea tekemistä. On tullut käytyä luennoilla, pakattua ja sen lisäksi eilen ja tänään olin tekemässä tutkimushaastatteluja yhdelle firmalle. Eilen tein niitä haastatteluja 8 tuntia, jonka jälkeen tein vielä siihen liittyen hommia pari tuntia kotona, olin hieman väsynyt kun illalla pääsin nukkumaan! Aamulla jatkui sama homma, onneksi tänään sain haastattelut tehtyä vähän nopeammin. Pukeutumiseen en ole sen pahemmin jaksanut panostaa, olen aamuisin valinnut sellaset siistit vaatteet, joissa tuntee olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi. Huomattavasti helpompi lähestyä vieraita ihmisiä kun tietää että näyttää hyvältä! Tai okei, edes vaatteet näyttää hyvältä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kyllä muuten ihmisiä haastatellessa huomasi taas että suomalaisilla on oikeen sellanen suojamuuri koko ajan ympärillä. Jotkut oikeesti pelästyi ja lähti melkeen karkuun kun kysyin että olisiko aikaa vastata muutamaan kysymykseen (apua, toi vieras lähestyy mua, apua se puhuu mulle, karkuun!). Suomessa ollaan ehkä liian totuttuja siihen että kukaan vieras ei ikinä tule juttelemaan mitään! Lisäksi joukkoon mahtui niitä, joilla oli niiiin hyvä huumorintaju, "joo vastaan sun kyselyyn jos saan sun puhelinnumeron" "vastaan jos kysymykset liittyy seksiin".. Suurin osa ihmisistä oli kuitenkin tosi mukavia ja jaksoi auttaa ja vastata, varsinkin melkeen kaikki nuoret auttoivat mielellään. Keski-ikäiset taisivat olla pahimpia.. Onko joku muu joskus tehnyt tutkimushaastatteluja ja huomannut samoja juttuja?

Photobucket
Photobucket
Photobucket

farkut, paita ja takki hm
vyö kirppis
kengät nelly
korut hm ja lefties
sormus glitter

Torstain asusta nappasin muutaman kuvan, eilen ja tänään oli päällä melkeen samat vaatteet, paita vaan vaihtui! Olen kyllä tosi tyytyväinen että ostin noi farkut, nykyään niitä tulee käytettyä melkeen enemmän kun farkkulegginssejä.. Ja hei muuten, kiitos kamalasti kaikille kommenteista liittyen tähän postaukseen. Aion mennä Glitteriin valittamaan heti kun ehdin kaupungille, varmaan alkuviikosta! Näissä kuvissa sormus oli vielä ehjä, pitää nyt toivoa että sen saa vaihdettua/korjattua.

Huomenna lähden taas tavarakuorman kanssa Saloon! Joku jo kyselikin milloin tulee postausta uuden asunnon sisustuksesta, teen sen sitten kun ollaan muutettu kokonaan. Eli joskus lokakuun alussa. Siis jos kiinnostusta riittää..? Nyt pakkailu jatkuu, mitkäköhän vaatteet voisi jo muuttaa..?

Hauskaa lauantai-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. hei wau! ihan tismalleen samanlainen nimikoru kun mulla! :D (paitsi et mulla lukee maria :D) hassuu vaan kun se on ollut mulla niin kauan kun muistan <3 ;) en oo nahny toista samanlaista ennenkun nyt.

  http://cloudbusted.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. OH WOW. love love love that ring! it´s soo rad!

  xoxo Mode Junkie

  VastaaPoista
 3. Frii: Mullakin on ollut toi tosi kauan, taisin saada sen sillon kun täytin 17..

  Mode Junkie: i love it too! I'm so sad because it's broken :S

  Sini: Juu niin on!

  VastaaPoista