keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Elokuun shoppailut

R: Hei oikeesti, miten voi olla jo syyskuu? En voi uskoa että aika menee näin nopeasti. Pian saa alkaa jo ostamaan joululahjoja. Nyt olisi vuorossa elokuun shoppailut ja elokussa tuli shoppailtua taas, noh, kivasti.

vaatteet 106,8e

kengät 0e

laukut 0e

asusteet 10,95e

kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 34,25e

Photobucket

Elokuussa eniten rahaa meni siihen viikonloppuna ostettuun juoksupukuun. Lisäksi tein joitain kivoja heräteostoksia ja kosmetiikkaankin meni tässä kuussa normaalia enemmän. Sehän on ihan perus että kaikki meikit ja rasvat loppuu yhtä aikaa! No mutta, kokonaisuudessa ihan ok saldo, jotkuthan tuhlaa yhden shoppailureissun aikana tämän verran..

Olen muuten nyt muuttoa varten tyhjentänyt vähän kaappeja, ja pohdin että mitä ihmettä teen niille kaikille vanhoille vaatteille yms. En millään jaksaisi listata niitä huutonettiin, se on niin kamalan työlästä, ja niitä on rasittava postittaa. Helpoin vaihtoehto olisi viedä parhaat kirppikselle ja loput uffiin, mutta kun se pöytävuokra on niin kamalan kallis. Olisiko jollain turkulaisella kiinnostusta ottaa kirppispöytä puoliksi mun kanssa nyt syyskuun aikana? Olisi kiva jos pöytävuokra menisi puoliksi! Jos kiinnostusta löytyy niin ilmoitelkaa sähköpostilla!

Shoppailtiinko siellä enemmän elokuussa?

7 kommenttia:

 1. Tuo ne SALOON kirppikselle!!:(( Ei Turkuun ku sinne ei jaksa lähtee.:D

  VastaaPoista
 2. Mun pitää varmaan pöllästä tää idis sulta, ja alkaa pitää vähän kirjaa tästä ostelusta kun musta tämmösiä postauksia on ainaki kiva lukea ! :D

  VastaaPoista
 3. Mietin tässä juuri samaa kuin Klara. Voisin alkaa tekemään shoppailu-postauksia :) Voi kauhee..en mä ehkä uskalla! Sitten tajuaisin, että hei, mullahan menee sikana rahaa vaatteisiin..:D Toisaalta, hyvä vaan!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Salossa meni viimeksi ainakin tosi huonosti kaupaksi kaikki :S Ja haluisin niistä eroon syyskuun aikana, jollon kuitenkin oon vielä enimmäkseen Turussa.

  Klara: Joo suosittelen, mun mielestä ainakin on kiva saada tietää paljon rahaa menee mihinkin. Ja mä ainakin haluaisin lukea näitä muidenkin blogeista :)

  AnsQ: Suosittelen kyllä! Oikeesti ihan hyvä nähdä paljonko tuhlaa mihinkin.. Vuoden lopussa on sitten kiva katsoa paljonko koko vuoden aikana meni yhteensä vaatteisiin jne!

  VastaaPoista
 5. Nii Salossa on kumminki silleen vähän asukkaita et ne menis nopeesti.:( Harmittaa ku piti sillon viimeks tulla kattomaan sun juttujas sinne, mut sit ajattelin et parhaimmat on jo viety ni en sit vaan viittiny käydä ees kurkkaamas. Mut toivottavast saat kamat myytyy!:) Ja paljon tuottoa...;)

  VastaaPoista
 6. glumps. oma ostosmäärä hirvittää, vaikken todellakaan ostanut mtn herätejuttuja vaan rakastan kaikkia! ja tänään kaupungilla ollessani huomasin, etten tarvitse tällä hetkellä yhtään mitään - kaikki ihana löytyy jo kaapista! Eli toisaalta, säästän sitten loppuvuonna ;-)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Jep :) Voi olla että tuon ne saloon jos en saa syyskuun aikana kirppispöytää täältä, mutta ilmottelen sitten täällä mitä teen!

  Elina: No siis voin mäkin ihan rehellisesti myöntää että jos rahaa olisi enemmän niin olisin ehkä ostanut enemmän kaikkea. Mutta toisaalta, en kyllä kamalasti tarvitse mitään! Tällä hetkellä mulla on listalla kolme juttua, kengät ja takki syksyksi ja mustat pappahousut, ne kun saan niin olen aika happy :)

  VastaaPoista