lauantai 25. syyskuuta 2010

Eilinen

J: Kuten Riikka jo kertoi, tää tyttö tuli eilen piiitkästä aikaa Saloon viikonlopuksi. Tai no Turussa olen enemmän ollut, käytiin siellä siis eilen illalla ja tänään taas. (Siitä lisää myöhemmin..)
Oli ihan luksusta, kun sai kerrankin jonkun kuvaamaan asun! Ja vielä parempaa kun se joku on Riikka, joka ainakin tietää millaisia kuvia haluan..

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
 Takki, kengät ja paita H&M, shortsit Primark, laukku Seppälä

Mulla oli eilen ensimmäistä kertaa jalassa H&M:n uudet kiilakorot. Ne on aivan ihanat! Korkoa ei ole paljon, n.7cm, joten niillä on todella helppo kävellä. Karvareunan ansiosta ne on myös ihanan pehmeät. Todellista rakkautta..
Pakko Turussa ollessa oli vähän shoppaillakin. Kävin henkkamaukassa tuhlaamassa lahjakorttini, voisin esitellä myöhemmin mitä sieltä tarttui mukaan.. Nyt rajoitan taas tätä shoppailua vähäksi ajaksi.

3 kommenttia:

  1. Siis toi on ihanaa, jos on sellanen kuvaaja, joka tietää millasia kuvia haluaa. Teemulle saan aina selittää, että nyt ota kuva tosta hihasta, nyt farkkujen saumasta jaja :D Kun se ei tajua, että yksityiskohdat pitää kuvata erikseen :D

    VastaaPoista