tiistai 7. syyskuuta 2010

details

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R:
Huh, onpas ollut kiireinen päivä! Olin tänään syksyn ekoilla luennoilla (tunteiden sosiologia ja kirjallinen viestintä, ihan mielenkiintoisia molemmat) ja sen jälkeen mentiin käymää Ikeassa, Myllyssä ja ruokakaupassa. Kahdesta ekana mainitusta ei kyllä löytynyt mitään ostettavaa. Ikeaan mentiin ihan vaan yhden kirjahyllyn takia, mutta ei sitten ostettukaan sitä kun se näytti pienemmältä kun muistettiin. Pitää vähän mittailla ja miettiä uusiksi millanen hylly ostettaisiin. Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa, tämän kämpän pitää olla tyhjä vasta syyskuun lopussa.

Asusta en saanut mitään kunnon kuvaa tänään, tässä vaan vähän yksityiskohtia. Huomasin päivällä että olin pukeutunut hieman liian syksyisesti, tänään olikin kivan lämmin pitkästä aikaa. Ehkä huomenna saan asun kuvattua, jos ei koko ajan tarvitsisi juosta paikasta toiseen! Mä lähden nyt lenkille, pitkästä aikaa ilman Jakkea.. Illalla voisin katsoa taas pari jaksoa how i met your motheria, tajuan nyt hyvin niitä ihmisiä jotka on sanoneet että se on koukuttava sarja..

5 kommenttia:

 1. Hauskannäköinen toi vetskarikoru :-) ja mäkin olin tänään ihan ylipukeutunut, kun sielä kuitenkin oli 20 astetta lämmintä :D mä odotin jotain hyytävää syyskeliä niinkun viime päivinä..

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi, oon niin kateellinen tosta korusta!Ite yritin tilata tommosta yheltä nettisivulta, mutta sinne piti olla luottokortti ja eihän mulla semmosta oo. ):

  Mistä oot omasi ostanut? :)

  Terveisin kaimasi.

  VastaaPoista
 3. Love attention to details! Those leggings and bracelet are great!

  VastaaPoista
 4. ihania rannekoruja :) Mullaki oli kauhee kuuma tänään ku emmä tajunnu et ulkona olis noin lämmintä :D

  VastaaPoista
 5. Petra: Juu mä tässä just arvuuttelen että millainen ilma tänään mahtaa olla ;)

  Riikka: Hei kaima! Mä olen saanut ton lahjaksi, mutta se on ostettu ihan jostain tavallisesta kultasepänliikkeestä. Siitä on jo kyllä yli 5v aikaa..

  Abi: thanks!

  Nadja: Kiitos! Millanen ilma tänään mahtaa olla.. ;)

  VastaaPoista