torstai 30. syyskuuta 2010

death by vodka

Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

R: Käytiin tänään ostamassa vähän herkkuja markkinoilta! Kamalasti siellä oli taas ihmisiä, kaikki Saloilaiset kaivautuu jostain koloistaan kerran syksyssä ja menee markkinoille ostamaan vähän lakua ja rinkeleitä.. Mutta kiva perinne tämä on, itsekin olen tainnut ainakin viimeiset 10 vuotta käydä tuolla aina. Harvemmin sieltä mitään erikoista tulee ostettua, mutta on kiva kierrellä ihmisvilinässä ja törmäillä tuttuihin! Käytiin myös syömässä torikahvilassa maailman parahat täytetyt patongit, nam!

Mä taidan nyt leiriytyä noiden herkkujen kanssa tv:n eteen, Janne osti meille Canal plussan kun tajusi että siellä näytetään taas NBA:ta. Itse oon ehkä vähän enemmän innoissani niistä leffakanavista, vaikka onhan se koriskin ihan mukavaa katseltavaa..

10 kommenttia:

 1. Riikka busted ostettu 29,90e/kilo vähä toffeeta tai mitä toi on.... oliko hyviä?:D katoin et ei herranjumala miten paljon valinnanvaraa... mut onneks ei ihan mun rahat riitä tollasiin!:D onneks sain sentään pusu-laatikon, nam.;)

  VastaaPoista
 2. ihan vaan ohimennen pakko tulla kauhisteleen ton pusulaatikon hintaa :---D noi maksaa lähikaupassa n.5/laatikko. tosin, vihaan noita - hyi että ne on pahoja!

  VastaaPoista
 3. Aah, markkinaherkkuja. Kyllä suukot tosiaan on halvempia kaupassa, mutta markkinoilla saa valita laatikkoon eri makuja sekaisin. Me likes! :) Mein äiti osti kans noita toffeita. Ne oli kyllä pettymys kilohintaan nähden!

  VastaaPoista
 4. Kivoit kuveit :D Ja makeanhimoni paisui valtaisiin sfääreihin!

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkullisia kuvia! Menisin varmaan ihan sekaisin tuolla herkkujen keskellä :D

  VastaaPoista
 6. Fun fun fun! How cute are these pictures? I can feel the kiddie-like excitement in my veins! :D

  GAYLE IS VOLATILE
  P.S. Hope you like my post on new rings too :)

  VastaaPoista
 7. asarf: Hah, joo oli pakko ostaa vähän fudgeja :D ostin neljä (4!!) karkkia ja maksoi 3,5e :D okei, ne oli tosi isoja, hyviä ja tuoreita, nam! Toi sama karkkikoju oli muuten Lontoossa viimeksi kun kävin, siksi oli pakko ostaa ;)

  Elina: Joo onhan ne kaupoissa hieman halvempia, mutta siis tohon saa valita just mitä makuja haluaa ja mun mielestä ne ainakin on paljon tuoreimpia kun kaupassa. Ja niin, se on jo perinne että noita ostetaan, ei se hinta aina ratkaise :) Mun mielestä noi on niiiin hyviä, syön ennemmin tollasia kun tekee mieli karkkia, yksi on jo niin makea että se riittää eikä edes ole kamalasti kaloreita ;)

  Riina: Niinpä! Mun mielestä ne toffeet oli ihan törkeen hyviä, otin vaan kahta eri makua ja ne molemmat ainakin oli tosi tuoreita ja pehmeitä.

  Maya: kiitos! heh, uskon :D

  Reetta: Onhan siellä tietty muutakin kun herkkuja, mutta JOSTAIN SYYSTÄ keskityin kuvaamaan vaan niitä.. hmm, miksiköhän? ;D

  Gayle: hih, there was so much fun! I'll visit your blog :)

  VastaaPoista
 8. Markkinat on niin ihaniaa! :)Niissä on kiva tunnelma ja kaikkia herkkuja :p

  VastaaPoista
 9. mut aika kätevä et tonne saa valita! koska sama maku vois olla pitemmän päälle aika puisevaa :--)

  VastaaPoista
 10. AnsQ: juu niinpä!

  Elina: jep, mäkin tykkään eniten tosta vaniljasta, muita en pystyisi montaa syömään!

  VastaaPoista